Pokec o jinych zapasech aktuálního kola

Litvajz tu spartu docela.bije!

Kempny out 🙈 porezana noha

• Elmo na toto odpověděli.

Mira Ten chlap má neskutečnou smůlu

Mira No fakt mám strach, že tam skončí Venca 🙈

APW no je to podle mě docela reálné,bohužel....

Ale me by to docela i bavilo zjistit co s nema Venca dokaze udelat 🤔

• mrkev na toto odpověděli.

Mira Patera byl totalni omyl. Ja doufam, ze tam Venca pujde. Aspon se nauci kompromisu.

mrkev Jestli by podepsal ve Spartě tak by sám sebe shodil . Shodil by všechny svoje požadavky atd co měl u nás a nedostal je .

Elmo ale mu uz musi byt jasne ze to nikde nedostane co chtel. To byl jeho kolosalni omyl a pýcha.

Mira Moder to řekl přesně s tím Faethonem

Elmo proc shodil. Jasne rikal, ze byl seftrener cele organizace a musel obhajovat svoji vizi. Ve SPA by byl jenom trner acka. Mne by takove angazma dacalo smysl, proste zkusi neco jineho, protoze pokud by cekal na angazma jako mel v Trinci, tak se nedocka. Mozna tak v Liberci.

Já bych chtěl ať do Sparty jde. Aspoň by měl možnost ukázat, ze je to top trenér, jsem zvědavý jestli Sparta Pateru podrží, jako loni Jandače

mrkev Trošku jsi to překroutil . Chtěl toho ovlivňovat až moc a to je na jednoho člověka příliš tak se poškorpili. S jídlem rostla chuť , bohužel . Vencu mám strašně rád ale prostě přestřelil. Věřím že se vše jednou uklidní a vrátí se . Ale urazil se jak malý kluk bohužel .

• mrkev na toto odpověděli.

Elmo "Nicméně jsem v posledních měsících cítil, že více energie musím spotřebovávat na přesvědčování okolí o tom, že je tato vize správná. Je to místo, kde je přesvědčení, komunikace a strategie rozvoje nastavena jinak, než jsem s ní ztotožněn já. Tím pádem chybí prostor na její samotné naplňování."
                  https://vaclavvarada.cz/vyjadreni-k-udalostem-poslednich-dnu/

mrkev Tak si přečti i vyjádření ostatních z klubu . Určitě to není tak že Venca je svatý a zbytek stojí za ho... . Každá mince má dvě strany.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀