• Upraveno

Díky Brno! Na Oneplaysport bude smutek 😂

Mira
Mám stejný názor, budou pod velkým tlakem. Jinak si myslím, že Sparta ve všem ubrala, je to jiný hokej než proti nám, nějak se uspokojili asi až moc.

Fakt jsme to s tou sraltou letos posrali celé sami.... Jsou to pacienti na hlavu

Sparta si myslela ze kdyz vyradi nas ze vyhraje automaticky titul. To jeste netusila ze narazila na tym od ktereho se Trinec naucil jak hrat play off. A vo tom to je. Samozrejme jeste neni nic vyhrano,ale uz jenom ze doma pro*ebes sanci na mecbol a odflaknout takhle zapas tak ti to ta karma proste vrati.

STRUM
    To ne, Sparta hrála proti nám, jak o život, že nás vyřadili, to je kuwa uspokojilo.

• STRUM na toto odpověděli.

Ten Nedorost se tam az klepe v tom studiu. Jak by mu niedali mieszoncz najescz.😆

• STRUM na toto odpověděli.

Rendis to je fakt...

Simon kapke potřebuje luftu do dupy puščič... 😃

• Simon na toto odpověděli.

STRUM ni jyny do dupy.😄

Jak ja to te Komete preju, sice se tim dost zvysi sance Oslu, ale za ty protazene xichty a nekonecne analyzy, co chybelo letos mi to snad i stoji. Snad to dopadne, ja verim ze Sparta uz se nezvedne, tohle byl klasicky scenar, 2x vedli, neudrzeli po kiksech obrany, tutovka ve treti tretine, misto toho vyrovnani a pak zkrat v prodlouzeni. Je to porad jak pres kopirak. Snad je v tom Brne v patek zamrazi do ledu, a pak se opet zepta Kubickova Grosse, jestli si pusti finale na Oneplay.

Kometa paráda. Chvílemi to prožívám jak naše zápasy 😀 Sparta je hratelná, což jsem si říkal už ve 1/4 finále. Nezdá se to, ale chybělo málo a zápasy 2 a 4 jsem mohli dotáhnout. Tím pádem by se Sparta klasicky položila. Pro mě Kometa jediný přijatelný mistr letos, tak snad to dotáhnou!!!

Nevíte náhodou jestli se už u sralťanských fans dají koupit lístky na výjezd do Pardubic?

Tak jsem si teď pustil sestřih ze včera, normálně mám tak škodolibou radost, že ti rumuni včera prohráli.... 🙂))))))))

To mají za ty jejich trapné povýšené kecy. Škoda, že ten Hradec je úplně zoufalý.

STRUM
            Já bych tu Spartu ještě neodepisoval. Teď se opravdu ukáže jestli ten tým má nějakou sílu a funguje jako tým a tu sérii ještě otočí a nebo bude muset Sparta ten tým zase začít skládat jinak a skoro od znovu a jinými lídry. Jsem na to hodně zvědavý. Po našem vypadnutí ten hokej člověk sleduje s takovým nadhledem bez emocí a celkem mi to chybí, taková ta radost dnes je play off a jdeme na stadion.

Ales_36 já ji neodepsal, jen mě to těší, že to včera projeli, nic víc...

na druhou stranu... kdyby sparta udelala titul tak je od nich zas na 20 roku pokoj

Ales_36 Já teda včera můžu říct že jsem si fakt zařval u gólu Zábrany. Měl jsem radost. Spartě to nepřeju už jen kvůli těm jejich imbecilním fanouškům, jebat Třinec, Brno a kdeco, nakloněné roviny, dementní hokej, ten jejich klaun speaker...to je hrozné panoptikum. Vrchol byl včera záběr na ty dvě malé obtloustlé zrůdy v kotli Sparty jak do telky řvou jebat Brno 😃

Kajl to jsem nevěřil svým očím. Okamžitě vyhledat rodiče a trestat za zanedbání mravní výchovy, pokud ovšem nestáli někde poblíž a s pýchou v očích nehleděli na své produkty 🤮

Tak ještě aby Hradec vstal z mrtvých a otočil to, Brno to musí dotáhnout do finále, a hokejový svět bude zase v pořádku. Držím palce oběma.

Kajl kdy tam byl takový záběr? 😃

• Kajl na toto odpověděli.

Doporučení diskutujícím - Sokratovo pravidlo tří sít 😀