Kajl Nehrajou. Akorát kvůli nim upravili licenční pravidla tak, aby je splňovali 🙈
nějak se nám ten debílek Sedlák zázračně uzdravil😃
dave77 jsem rád, že je v pořádku, ale je to totální výsměch! Hlavně že oni jsou vždy ten poskozovaný tým😁 nechutnost.... takže Vzhůru Brno Kometa!!!!!!
Nikdy jsem nepřál zranění nikomu,ale mohl by ho třeba Guláši dobře trefit (čistě) aby se opravdu zranil a uvědomil si že je to klaun... je to výsměch... teď se bude pískat každý kontakt bo Sedlák 🤮
Peta Přát komukoliv zranění je úplně mimo. Trochu se prober. Sedláka fakt nemusím, ale tyto kecy jsou na facku.
Ales_36 a když se šklebil když zranil Marinčina to bylo ok? Dělá si to sám zmrd!
Peta karma je zdarma. Neboj on dostane zpět vše co zasel a bude to v ten správný moment. Třeba ve finále proti Ocelářům 😉, třeba jen v klíčovém okamžiku zakopne a nedá gól... Chce to čas. Není třeba nikomu nic zlého přát!
Peta kdyby se šklebil,ten se přímo smál,šašek zasraný ten Sedlák!
Mira já to napsal v emocích...to je jasné že nikomu nepřeji zranění...ale pije mi krev
Kometa do toho vstpupila dobře. Hrajou stejně jako proti Spartě a Dubkam to prozatím moc nevoní
Mira Flek ten jednou předběhne svůj stín.....😁 jak namydlený blesk
Všeci vam fandime!🩵
Sedlák by si dneska zasloužil mega sračku..... aby si nestihl ani sundat suspik. Blb
Co ten ježek? Už dopíchal? 🤔
Takže už máme dva co vstali z mrtvých 🤣
Zkojek Šáša z Pardubic ale nějak brzy. 😂
dablazek Rozhodně si ten první poležel trochu déle 😉
Zkojek Nojo PCE musí být vždy napřed. Mé chabé křesťanské povědomí mi ale cosi říká, že Velká noc byla ze soboty na neděli. 😃
dablazek
dablazek to ti nepovím, mám už sice pár roků, ale u toho jsem fakt nebyl 🤣
Sedlák je až moc živí....
Hansen1 hovado. Doufam ze dostanr stopku za ten zakrok na pospisila. Chtěl ho prostě dojebat