No....na to ze je to druha tretina druheho semifinale...tak to vypada jak pratelak v srpnu
Jaj. Tak dneska už asi hotovo. Jen ať se Sparta vystrili a v Brně dostanou zase po čuni 💪
Chybi v te serii nejake emoce, chybi tam Daňo, Marci Brno dneska aktivnejsi do druheho golu, ted je to o nicem. No kdy jindy nez za takoveho stavu to nejak rozvirit a nahecovat
Brno mi pripada jak my celou zakladni cast. Bezzuby bez napadu jen nahodit a vystridat. Asi setri sily a jsou spokojeni s bodem ze Sparty.🤷♂️
Tak se mi zdá, že na Postavu stačí objet bránu a věšet to tam 😃.
Teď Antoš ukázal v tužce, že gól na 2:0 neměl platit... napočítal 7 hráčů Sparty...to byly kecy, že se pomáhálo Třinci...Zebry hezký tlačí Spartu...
Peta celá Brněnská střídačka křičela na sudí v ten moment a nic. Hnus.
Peta Na takový přestupek asi nejde vzít challenge... Co dělali sudí, jdou tam čtyři.
To si dělají prdel ti pruhovaní ne???? Vždyť tomu Hykovi nic neudělal
Palmis23 Úkol zní jasně
Palmis23 Jakou prdel? jasný faul na 2 min
Mám pocit že tě ubrečeným sparťanum nestojí. Pořád by chtěli jebat a nic
"Postava měl dobrý výhled" ale hlavní kamera je potom co se obecenstvo postaví napiču. 😃
Na to že to je série Kometa Sparta, tak je to naprosto bez emocí ... vůbec to nepřipomíná play-off
desdel myslím že to přijde
Konečně nějaké emoce v semifinále! 💪 ne jak ten bezpohlavni hokej mezi spartou a kometou 🙈
Mira Zatím pohledný hokej.... Snad tu serii Dědek probrečí. 😉
Co tam ty mrdky vymyslely pruhované??? Ty pičo to fakt ne
Mira Tvl to nebylo ani na dvojku do prdele.... Co to kua je.
Hansen1 přesně a už dubky vedou. Kurva práce tohle fakt nechápu
Me ti pruhovaní letos extrémně serou