Totální výsměch Marinčinovi, Kochovi a v podstatě Jeřábkovi. A dá se říct volná ruka Houdkovi. Za daleko horší dostává méně.
8 zápasů je naprostý úlet. Nebýt to Sedlák, dostane max. 2.
APW Byt koch Sedlak, tak Hrabik dostane taky 8.
mrkev Je to tak.
Tvl. to si snad dělají kozy s těmi 8 zápasy. Ten Ujčík se totálně pomátl. Pokud bude Sedlák hrát v příštím zápase, pak by mu měl dát taky nějakou stopku za simulování. Ku.va, to přece není možné aby ty fauly posuzovali takoví kokoti.
Neříkám už radši nic. Letos vidí snad každý komu se tyhle verdikty uzpůsobují. Už se těším jak zas Sparťánci budou psát něco o nakloněné rovině. V kontextu toho, co jsme už všechno za poslední 3 roky viděli je tohle vrcholná ukázka, jak jeden egošulin, co to neměl v pořádku v hlavě ani jako hráč, potřebuje na sebe upozornit.
8 zápasů?Ujčíku,ti mrdlo?
Tohle kurestvo mě odrazuje od hokeje...2-3 roky po nás šli jak po uzeným... pamatujete když před loňským finále řekl Sedlák do médií, že se pomáhá slabším týmům jako je Třinec...budu se opakovat nepřeji nikomu zranění,ale ten klaun je totální zmrd...s jsem přesvědčen, že Dědek má v tom všem prsty...ale na každou kurvu se vaří voda... kéž by to letos ta Kometa vyhrála...ale nějak tomu nevěřím... chtěl bych zase vidět ty ubrečené ksychty... jak by se zase Zadina vybrečel.... Mě Pardubice nikdy nevadily, ale od příchodu toho slizkého cirkusáka mi přešla chuť.
zjebi z Hradce,ten mančaft přímo nesnáším!!!!!!!!!!!!!!!
@desdel to dobře rozebral. Tohle byl úplně normální souboj jako 50 dalších v zápase, jen teda prostě blbě upadl. 8 zápasů ... Ujčík asi trpí nějakou psychickou poruchou. Tohle je naprosto nenormální. Úplný bordel a naprosté pokažení jmnéna soutěže. Do piče mě už to fakt nebaví tohle...
Antoš na pána v televizi. Klobouk dolů.
Letosni titul bude stejne ovlivneny chybama rozhodcich a ulety Ujcika v play off.
Vyresene, hotove.
Stejne bychom takovy titul nechteli.
Pristi rok, az to bude zase regulerni, tak si to vezmem zpatky.
🙃
8 zapasu? Tak to jo teda. Sedlaka dneska propustili z nemocnice a kdo vi kdy bude moct hrat. Asi takhle,nikomu nepreju zadny takovy pád na hlavu ani zakrok,to absolutne. Ale jak si vzpominam co hraci Pardubic predvadeli minuly rok,at uz Panik na Jeraba nebo Sedlak na Marincina. Kazdy sveho… Panik ten mel z nas totalni prdel a Sedlak se chechtal jak bezcharakterni clovek na stridacce. To uz i Sparta a konkretne Repik po te sekere na Hreha ukazal vetsi pokoru a respekt,i jak rekl ze shanel cislo atd. Tady jdou videt priority…🙂
Simon Sedlák je bezchrarakterni krysa
jestli tohle neuznaji, tak jedine play off ktere budu letos sledovat bude to v NHL
Spaleny Neuznají bo Dedkovice
Spaleny nevim. Zvlastni jak v TV neresi vubec se Dvorak tlaci to Jergla.. Asi taky se priklanim k neuznani teda...
jergl dostane 5 zapasu za prujezd brankovistem
Bohajeho jak mi ten Zaruba pije krev.. kurva bruslit neumi, pravidla nezna, hrace nepozna... ale chytry je jak radio.
A gol neuznali... toto je vysmech
Spaleny proc? byl v brankovisti, pred brankarem, najel mu do lapacky a to vsechno v dobe strely..
mrkev ale pyty.. se ho ani nedotkl
Spaleny pyty.. dyt mu normlane pohnul lapackou...