Klimes zadupal minimalne 2 goly.
Venca daří se ?😀
TomTom Dari se, pral bych si kolaps Sparty ze 4:0
Něco mi říká, že Špaček bude za chvíli taky volný 🤣 Faul, neproměněné TS a teď “vlastňák”
Vitek jedem. Sparta je momentalne hratelna a uz podle me nemaji sily. Skoda ze nedali najezd.
Je taaaaam
3 minuty do konce....banda jde zas na metro 🙂))
Jsem si nemyslel, že mě tak bude hřát u srdíčka úspěch Vítkovic, ale dneska je to fakt skvělé!😂 v prodloužení 4:5 a Pražáci budou opět bulet
To jsou normálně úplní volové na té Spartě😀 po tak ostudném výkonu tam úplně bez gaňby pustí v hale pátou😀
Tvl ten Nedved to typicky sulin, co se tam hodi.. "Heroicky vykon, meli jsme narocnejsi program nez v NHL, kkuci si 2 body zaslouzili..."
To jako znamená že se Polokoně zvedají nebo jsou Budějky tak marné? 🤔
Mira Budejky marné
Vypadl jim Klouček a od té doby se to s nimi veze.
V Ltvajzu odešli komplet všichni z kotle ven. Ticho jak na treninku.
Hansen1 ale O. Kaše už se rozjíždí 2+2 dnes
No Ondra rozhodl fámozně... 👏
A Ríša Král je volný 🙂
Myslím si, že Ríša Král si dá rok, dva pauzu od extraligových mužstev. Všechny týmy, které byly v háji již vyhodily trenéry. On byl taky poměrně často vyhozen, což mu na kreditu nepřidá.
Oslopulky🤣, Sedlák je fakt ocas, no a Pešán vypadal hodně smutně 😁
Po nedeli bych nerekl ze budu fandit indianum, ale po tom co ke konci predvedl ten dobytek z pardubic jim ty 3 body preju. Sedlak asi zapomnel na lexaurin dneska.
Simon Vždycky byl vylatlaný blázen. Jenom v televizi se z něho dělá nějaká Mega star. Jinak je to zákeřná krysa.