Sparta zase v problémech... @mrkev hlavně se nesměj zase...🙄
Byl bych zvědavý, jaké by bylo zemětřesení na Spartě, pokud by vypadli s Kladnem. To by pak nebylo čtvrtfinále Pardubice Brno, což by bylo docela škoda, ale aspoň by Sparta byla ze hry venku
To je kapitan, ten Chlapik 🙂
Škoda, že ten JanHus nehrál takhle v Třinci.
Nakonec pro nas dobre, ze Sparta srovnala, ac semi jeste hoodne daleko
polda A já bych to tomu Kladnu přál, letos na to Sparta absolutně nemá někoho potrápit a když už vypadnout, tak hned s Kladnem v předkole už jen proto, co by se dělo 🙂 Kladno teďka 2x doma výhra a jde se dál.
Kladno jede.... 🙂
Tak co, vymysli Hribik chujovinu?
Spaleny Tam neni kde, pokud nebude jiny zaber nez mimo TV
No bude se hledat dlouho...to jsem si jisty 😃
Spaleny V kolik hraji zitra? At to stihnou🙂
Kladno postoupí a Dubky je podcení
No to čumím že platí... 😂😂😂
Gól Kladna bude probírány ve všech médiích. Brizgala neskutečný fantom
Kometa si jde pro postup. Bude 1/4 PCE - Kometa (pokud Sparta otočí sérii) nebo Plzeň - Kometa?
polda Jsem to zakřikl, ale tak nepohrdnu víkendovými game5 🙂
Tak Sparta urvala 5 zápas. Pro čtvrtfinále by bylo dobré kdyby postoupila, hrálo by se Pardubice Brno a Sparta Plzeň, ale je to rozhodující zápas v Praze, takže to vypadá na postup Kladna.
Ty zmrdi pruhování nemají absolutně žádnou kvalitu. Hlavně letos jsou kurviči hokeje jak sviňa. Motoru ta chyba stála sezónu. https://www.sport.cz/clanek/hokej-extraliga-poprve-v-historii-bez-vylouceni-jenze-se-zarezem-motoru-neodpiskany-faul-mu-ukoncil-sezonu-cilil-se-expert-5420307#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhpnative.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=3&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=nativeSbrowser
Hansen1 Sezonu je stála jejich neschopnost, ne 1 přehlídnutý faul. Nesnáším takové ubrečené kecy a vždycky výmluvy na rohodčí na nějaký neodpískaný faul. Za 4 zápasy vyhráli 1x v nájezdech. Jebat MOTOR. Kometa má aspoň šanci potrábit PCE, pokud Kladno nepřekvapí zítra. Motor by dostal 4:0 a nezaslouší si 1/4 finále., Takové týmy nemají ve 1/4 finále co dělat.
polda já seru nějaký Motor ale tento konkrétní faul je stal sezónu. A to je v prdeli. Jaké kecy tvl. Jsou to amatéři kteří tam nemají co dělat kokoti pruhování. 😡