Buď mají Komeťáci tak strašnou kondičku anebo na to z vysoka serou. Ten jejich pohyb je děs. Nedohrávají ani souboje a přitom 23 by si zasloužila pár ostřejších podzravů
Poloosli taky dobré herečky, jak Kelemen tak Tourigny
Tak pro Kometu je asi zbytečné dávat dalšího půl míče za výjezd do Pardubic, ale že nikomu nedali ani pořádné tělo, to je výsměch
LoPa To souhlasím, tak odevzdaného soupeře už jsem dlouho neviděl.
tak kotleta muze rozpostet
V podání Brna parodie na play-off. To je jak by jim Zábrana řekl, hrajte jak chcete, ale letos nejsou na bonusy prachy
Blamáž. Minimálně Sedláka seřezat mohli.
Kometa opravdu na to neměla. Na druhou stranu dobré, že Pardubice nezažily kritické momenty v sérii. Ti se už uvidí s pohárem nad hlavou. Chci vidět Pardubice jak někdo jim bude vzdorovat a dostane se pod kůži... takový Sedlák je magor viz.dvakrát dnes na trestné po zbytečných faulech.
Twl ta horni kamera na sparte je jako co? Hmm, za mne jasnej gol..
mrkev Taky si myslím, že byl. Minimálně z boku to vypadalo, že má lapačku za čárou, ale zase nebylo to 100% průkazné
mrkev Musí jít vidět puk.
mrkev Hodně to zkresluje, je to dost z úhlu, takže za mě správně neuznáno.
LoPa jako jo ale i lrs to zkresleni si myslim, ze to bylo za brankovou carou, slo to videt i u tpho zaberu z boku...
Sparta 🤡
mrkev Já nevím no, asi se dá obhájit obojí, ale prostě 100% záběr nebyl, tak neuznáno. A nevím, proč tak všichni chtějí Spartu proti Pardubicím, vždyť tam hrají 3 lidí, co by tam s nima dělali? Chlapík to sám všechno neuhraje.
Nedved je strasny kokot a ubrecenec 🤡
polda On je už zoufalý z toho týmu.
Tak nečekal jsem, že Sparta dona 2x padne s Plzní. Malík chytá parádně. Doufám, že ný ty 2 donací zápasy zvládneme lépe.
Tak nám nezbývá než fandit Varům 🙂
APW Tak hlavně se musíme soustředit na nás. 2:0 ještě není hotovo a dnešní zápas bude strašně důležitý.
Hlavně ať to Liberec neotočí. Plzeň určitě přijatelnější soupeř než Pardubice