Kajl no jenze 4 posrane 7. zapasy u sparty je Jandacova prace. Taky by mne zajimalo jestli nekdy vubec sparta se dostala do toho 7. zapasu dostsla tim ze ztracela.. letos bych jim asi i veril.
APW Říkali něco o střevních potížích, ne?
Dneska bude krásný game 7 úplně bez nervů. Buď "oblíbená" a všemi milovaná Sparta opět pojede na dovolenou po game 7 😁 nebo budeme mít trochu lehčího soupeře v semifinále než jsou Pardubice. Koho dnes tipujete vy?
Výjimečně přeju Spartě, chci ať si to rozdaj s těma oslama, ať se všichni dočkaj té vysněné série, o kterou jsme je okradli několikrát a je klid. Přijde mi že pokud Sparta přežije i tohle, je schopna ty kokoty porazit.
Kajl a ideálně Hyka vítězný gól v game 7 😅
Idálně přát dnes Spartě a zítra Varům, což by pro nás znamenalo výhodu domacího prostředí a docela velkou pravděpodobnost medaile (i v případě neúspěchu v semi.)
polda a kvalifikaci do LM
Reprak do LM už můžeme postoupit pouze v případě, že budeme mistři
MaN Ono se nebere finalni umisteni po PO? Tam se bere zakl. cast + mistr?
Reprak první a druhý po ZČ + mistr nebo 3. nejlépe umístěný.
Škoda, že semifinale nebude na přeskačku ale obě serie ve stejny den..
btw letos je placka jasná ne? S Musilem v sestavě, kterej má za 7 dokončených sezón v TELH 7 medailí, jen covid mu to pokazil 😅
Nikdy jsem si nemyslel že budu fandit Sraltě, ale dnes budu.
Máničce Sedlákovi přeju Rašku. Takový kašpar to vyloženě potřebuje 😎
Tak dneska Sraltě a zítra Varlům. Ať je sranda v semi. 😉
Mi se teda do Varů jet moc nechce😂
Zatím Sparta nestíhá...
Hokej zatim uplne o nicem....kdyby to nebyl 7. zapas tak u toho ani nevydrzim.
Zatim rozhoduje presilovka 5na3....sudi mohl vyhodit i spartana za sekani do golmana...kdyby chtel mohl poslat oba. Radeji vymyslel 5na3
Spaleny Musí rudým pomoct. Hnus.
No a ted jeste v opakovacce ukazou Kvetone jak se spartu bal poslat do 3 za jasne podrazeni