Varle TVL 😅
Je to tam 🤷♂️😱
Sudí katastrofa
No každopádně vary nám zatopí, hrají dobrej hokej. Na gól Tomka proti nám bych i vsadil
Takgle vypadnout nechceš. Druhý sedmý zápas za sebou ovlivněna jediná holova situace.
Trochu pachut za ten icing, ale Simek nechapu co beci, nechal se pretlacit, to nebyl faul. Cernoch to vymetl paradne. Tak v patek na zimak, parada.
Ale je vidět jak krásně vyrovnaná byla TELH v základní části. 3 týmy z top 4 venku po čtvrtfinále
No já nevím, ale chvíli předtím zase nepískli icing libereckých a vysokou na Černocha, ne? Každopádně rozhodčí tragédi, o tom žádná
Vtipné, že letos do semifinále prošly 3 týmy přes předkolo.
footi To je blbost, byla tady statistika a takhle to určitě nedopadlo 🙂
Jak dneska není žádný hokej, tak je nějaký divný ten den 😁
LoPa Já si pro zkrácení čekání dávám PO v NHL 26. V předkole jsem se prokousal přes Dupky 3:2 na zápasy, se Spartou v ČF zatím teču 2:1 😃
Folwy49 nevis jestli to uz je free na EA Play? diky
Spaleny Já si platím EA play a tam je 10h trial co hraju já. Myslím si, že už brzo tam přidají plnou hru.
Folwy49 okay, diky. 10h uz mi uplynulo tak cekam az tam pridaji komplet verzi 🙂
No v Dědkovicích se to už mele.... to bude asi výživná serie. Jen si dejte do rypáku 👊
V Maxa lize to vypadá, že to bude docela boj o baráž. Včera Huf nechytal dobře, potom půlku zápasů odchytal Čiliak, který neinkasoval, dneska chytá zase.
Co rikate na hockeyclowns dnes?
Nic