Jako nejlepší co by se mohlo stát by bylo poslat Pardubice na dovolenou. Já se ale nedivím že ten Pešan brečí. Měl nohu v brankovišti - měl. Byl kontakt s gólmanem - byl. Po tom co nám tam neuznali gól s kecama o 3D brankovišti bych byl mega nasrany.
Xicht91 Na druhou stranu tu nohu mu tam posunul Pardubicak. Vary vcera lezeli na Kacovi ale proto, ze ho tam hodil Musil, gol taky platil.
Komu více fandíte Spartě nebo Pardubicím?
Pewo si děláš prdel ne?
Hansen1 Myšleno, koho si více přejete ve finále? Logicky nemyslel jsem fandit v pravém slova smyslu
Pewo Jebat Dědka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pewo Tvl kdo by fandil Pardubicím.... tady snad nikdo ne? Tak co to je za otázky. A ve finále je úplně jedno kdo bude jestli Sralta nebo Dědci. není rozdíl. 🙄
Hansen1 zas máš v garcu?? Chovej se kapke, normálně se týpek zeptal
STRUM Jebat Dědka vždy a všude..... chápeš? Dík
STRUM U Hansena už jsem zvyklý na buranské chování
Hansen1 tak své preference nám tu sdělovat nemusíš.
STRUM Jak vidím chápeš uplne ho..o. A raději se raduj a nerýpej tady. 😉
Finále začíná příští víkend. Snad začneme vítězně
Zase a opět Hyka 🤦
Sralta dobřéé 3:3😉
Sparta mě překvapuje. Mají nějakou vnitřní sílu, kterou dříve neměli.
footi tak ten tým na papíru neni špatný a na pardubice se chceš každý vytáhnout přeci jen
Jen ať se mlátí v prodlouženích až do 7. zápasu, ale myslím si, že Sparta dojede na gólmany a oslabení
El_Draque stejně vidím lepší kádr Sralty než hvězdy z Dědkovic. Ale jak je známo hodně kohoutů na jednom smetišti???? U nás všichni vidí staré vyhaslé hvězdy ale jde to furt nějak s problémy dál a dál. Jebeme všechny 😁👏 Tvl kdyby se povedlo urvat další titul..... 🤔
Stále škoda že se nebude hrat i série o bronz
desdel kdo by se na to díval... to je fakt zbytečné. 🙄