tvoje starosti bych fakt chtěl mít....
Dnes je třeba fandit Vitkam ať Ts série neskončí tak rychle.
závidím Hradci ty zámořslé hráče,to je opravdu kvalita na naší extraligu.Na rozdíl od nás,kdy až na vyjímky se bráníme zámořským hráčům,a angažování Smitha nic moc to si přiznejme.Doufám že po sezoně odejde....
dave77 Smith hraje výborně. Pozičně dobrý umí rozehrát a nebojí se soubojů . Ale ty jsi od začátku proti němu .
dave77 Smith podle mě velmi dobrý. Počítám, že bude velmi levný a hraje dobře.
dave77 Ale taky musím souhlasit, že Mccormack je vynikající.
Elmo tady se neshodnem,to co hraje on v klidu zahraje i Zahradníček,a sem rád že to vidí i vedení,co mám info pokračovat by tu neměl....
super, a v utery znova 🙂
Tak co, zaveli Vitky k obratu? 😀 jednou uz nekdo musi otocit z 0:3 🤔
Mira jednou to někdo dokáže, ale vitky ne 😁
Jedine co jde vycist Smithovi je, ze pri kazde 3 strele zlomi hokejku 😁. Rikal jsem ze to Vitky vratej, Hradec je lepsi ale ne o tolik, 4:0 by bylo krute. Verim ze si daj 6 zapasu
Kajl no prijde mi ten hradec prave uplne nekde jinde... uvidime v utery 🙂
dave77 Já slyšel pravý opak . Zahradníček je katastrofa na ledě . Ale znám tě dost dlouho na to abych věděl že ty když někoho zaškatulkuješ tak názor nikdy nezmění š . Tvoje věc 😉
desdel Je to v týmu, když se celkově chytnou za koule tak to jde. Myslím si že na to Vítek nemá ale tato výhra by to mohla změnit... Jinak nechápu proč si dávate lajky sami sobě?? 🤪 Je vás tady více.... je to jako před zrcadlem když řekneš - já jsem pěkný 😂🤣
Elmo letos má Záhrada dobré statistiky,čísla mluví jasně..Jo ta katastorfa jak píšeš o Zahradníčkovi tu určitě zůstane🙂
dave77 Viděl jsi i výkony na ledě ? Zahrada neumí odstavit hráče tělem . Totální papír zrovna u tebe čumím který máš údajně rád tvrdou hru .
Elmo bo Smith to dokáže,za celou dobu jestli tu předvedl 2-3 hity tak to je moc...
dave77 Daleko více , nikdo ho jen tak neodstavi a není posrany fyzického kontaktu. Ale to ty nevidíš marné
Elmo jak sem psal,doufám že po sezoně odejde.Já na něm žádný velký přínos nevidím...
Zahradníček... proboha, jen ať nikoho nenapadne ho dát do sestavy.
Strato neboj,v nové sezoně zas bude v základu🙂
dave77 🙏🙏🙏🙏