Chápu že měl hokejku v obou rukou, ale Sedlák byl hlavou ve výši pasu. Za toto poslat do tří je fakt výsměch. Cirkus Pardubice. HockeyClown.
Zebry splnily úkol, proč neseděl Zohorna?
Twl to je pech 🙈 Jinak čekal jsem od perníků suverenější projev teda a ne že se budou třepat o výsledek. Hradec je normálně přehrával.
Jinak sekačky jsou nejslabší v brance a na váze. Samé baletky 😁
Haluzaci
Avenged15 Přesně tak Hradec si vyloženě prohrál 2 zápasy, Pardubice je nepřehráli, ale vlastními chybami to Dubkám vlastně darovali.
Mira Škoda že zebry tlačí Dedky.
Elmo Vůbec bych toto netvrdil
Elmo vůbec. Dneska mi přišlo že spíš pomáhali Hradci...
Ales_36 vidim to stejne, jedine co melo byt odpiskane byl Zohorna drzeni dresu celkem jako dost okate, ale timto bych nemluvil o nejake tlacence.
a Sparta zatim celkem jalova, cekal jsem od nich vic, Liberec zatim bojuje sam se sebou
Tak na Spartě tez dobrá divočina
Mira Dneska jsem to viděl na půl oka . Ale včera mi tam toho přišlo dost. Možná už to je averze na Teletubbies.
Obě serie hodně vyrovnáné, škoda že to dneska Hradec nedotahl 😃
Avenged15 obě série bohužel skončí 4:0 nebo 4:1.
Po dnešku by už Sparta měla dostat nějaký trest za nezvládnutou pořadatelskou službu. Po té ostudě s Třincem 2 roky zpět dnes znova. Security tam vždycky jen stojí a čumí.
Kolik dostane Flynn za ten faul na Moravcika? Me to prislo spis nestastne nez prasarna 🤷♂️
Mira Vidím to na 3 zápasy
Nepostrehli ste nekdo neco proc nehraje mega hvezda Kassian?
mrkev Údajně nepřišel na první trénink po volnu.
Ales_36 Tak to se do Sparty hodí . Asi s fotbalisty Belmondo. 😂
Elmo To spis vypada, ze mu Bartosak dal par tipu jak to tu chodi
Tak tohle předčí i teletubbies. Hockeyclowni https://x.com/ondraska2/status/1769301836400300055?s=46&t=Fmv71PLfjoOdkJM7cBuiGQ
El_Draque Ty vole to jsou trapáci . 😂😂😂😂
El_Draque, myslel jsem, že už mě ty vemena ničím nepřekvapí.......
El_Draque tvl to je dno, skoda ze tam nemaj tez neco jak Banik, aby je zlatali jak Vitka, ti by to potrebovali jak prase drbani