mrkev Mira asi bych videl radsi ve finale PCE,nez zase poslouchat a cist pribehy o popelce a podobny sracky.
Hansen1 mrkev No a poslouchat Dědka a ty jeho sračky to nechci zase já.... 😉 Mira Druhá třetina byla jenom Perníků 😞
El_Draque Létající Pánik je tak neskutečné hovado, že se stydím, že je spojován s Třincem. Na ty jeho herecké etudy už by se měl někdo pořádně zaměřit
Xicht91 Jako ty Pardubice je melou, jsou lepší, ale jako Zohorna si vykoledoval faul tím že se po odpískání vrací do brankoviště k brankáři? 🤮
Palmis23 Xicht91 co tomu Zohornovi všechno projde, to je až do nebe volající... neskutečné prase a provokatér
Ales_36 Dnes celkově Pardubice zasloužené vítěztví. Sudí byli špatní na obě strany. Každopádně dnes Litvínov mohl pochopit, že jsou Pardubice hratelné.
El_Draque Mně se líbí jak pardubičtí prozřeli a Pánik je už na odstřel: línej, nebaví ho to, táhne jim lajnu dolů - přesně takový jaký byl u nás
Ales_36 Mira Přesně tak, jestli vidím v něčem VV rukopis tak je to bránění a hra ve středním pásmě. Litvínov mi přišel bez sil. Vůbec nešel před Willa pro dorážky.
STRUM Ten Zadina mi začíná být nesympatický.... Asi tam pasuje do těch Neštovic jak Pánik.... Ale přijde mi, že Neštovice hrají jak Třinec loni....
desdel hockeyclown nevyprodali ani druhé semifinále o prodlouženým víkendu a to chtějí halu pro 16k???
Ales_36 desdel Na jejich obranu ty mista, které nejsou prodaná jsou absolutně mimo. Spíše je ostuda, že to vůbec nabízí k prodeji.