desdel no, 4 vyhry v rade je slusnej pocin.
Zatím tragédie výsledky pro nás
Ales_36 to se dalo cekat ze se budou body poustet nasim konkurentum....uz minule kolo dynamo ve vitkach....dnes olmik....a tak to bude az do konce. Musime bodovat
Spaleny litvajz nic nepouští, litvajz proste hraje hrozně posledni kola
Spaleny Dynamo je taky v háji
Myslete si hosi co chcete....ale ja ziju v Ceska a soutez se jmenuje tipsport extraliga 🙂
Muzem se schvalne casem pobavit kolik tymy kolem nas uhraly bodu s aspirantama na top 6
Spaleny s touhle logikou nám teda kluci z tipsportu řekli že teď můžeme 3 zápasy v řadě vyhrát 🤷 jasný nemam iluze že vše je křišťálově čistý, víme z fotbalu. Ale nevěřím, že by někdo v tipsportu ovlivňoval celá poslední kola
Sparta o tridu jinde nez Hockeyclown.
Ale Vítkovice prohra... Nádhera
Skvěle vary
desdel ja nerekl ze to ovlivnuje nekdo z tipace...jen ze se ta soutez podle sazkovky jmenuje 🙂
Kazdopadne jsem rad ze vary zabraly dnes
To nevytáhli že ne? 😂😂😂😂😂😂😂 tam je zboží toho už kult 😅😅
desdel Vytáhli, opět jim to dělal klub. Oni chorea neumí pomalu ani roztáhnout. Připadá mi že tam klub i fans něco berou
desdel notwl, ja Ti sel napsat, ze to bylo choreo sparty zesmesnujici dedka, ze si bude musit koupit spartu aby to vyhrali letos, a ono to fakt vytahli pardubaci. To mne poser, co tim jako chteli rict?
Z toho*
mrkev tak určitě chtěli poukázat na to, že sparta taky neni levná 😆 ale neuvědomují si, že ty posměšky na jejich adresu nejsou na platy, ale spíš na ten systém toho utrácení
V Pardubich chybi uz jen na playoff #Nezastavíš 😀
Výsledky pro nás opět velmi špatné
Ten Litvajz to je deka... taky by nám pomohli
desdel zs poslendich 15 kol.. za poslednich 5 dokocne posledni.