APW Oba tresty oprávněné.... bohužel. Bude chybět.
Na tresty 1-1. Jsem zvedavy jestli zitra nastoupi Hlava.
Simon Jako kdyby Daňa penalizoval klub, tak to beru a budiž. Ať mu z platu něco vezmou. Ale kdoví kam těch 10% z platu jde? To bude možná nějaká trafika. Já bych za simulování dával 1 zápas stopku.
Jak to že na livku v úterý není zápas Bolky s Plísni? To jako že se to v pondělí rozhodne? 😁
Hansen1 Bolka vede 2:0. I kdyby to zítra bylo dle tvé logiky 50 na 50 jako vše, tak je 50% šance, že v úterý se nebude hrát, tak proč tam budou avizovali zápas, který na 50% nikdy nebude?
polda Jako případný zápas. A tenhle případný zápas musí být uveden i na stadionu Bolky podle mě. Mám pocit že tam dávali všechny zápasy které by se mohli uskutečnit.
Hansen1 Tak sorry není to tak...
A v ostrave je drama
Opice ani přes levné lístky neumí vyprodat stadion 🤣🤣
Elmo
Asi je to pro ně ještě drahé 😃
dablazek Tak v Ostravě panuje baník. Na hokej chodí jen děti a lidi z Přívozu.
Tak Bukarts rozhodl najezdy, to me poser 🤣🤣
Vlhký sen o finále stále žije 🤣
Zkojek Ať žije. Já bych jim přál třeba i semi, což víme, že by znamenalo další velkou ostudu Sparty 😀A dívám se na to i z pohledu našich potenciálních soupeřů v dalších kolech, pokud bychom třeba opět krok po krůčku postupovali k dalšímu 🏆
polda přesně tak, jinak bych se o makake vůbec nezajímal
Jinak vesmír je stále v pořádku: Kladno nehraje play-off a Pepík Jandač zase nic nevyhrál.
El_Draque Tak potom uz jen chybi ze Vitky rozpousti rybnik zkraje brezna, ale letos jdou proti Varum, ktere od titulu nevyhraly zadnou extraligovou playoff serii, tak uvidime co bude silnejsi.
Co říkáte na neuznaný gól Vítek včera. Za mě hodně těžké rozhodnutí, ale spíše bych ho uznal.
V momentě střely měl Hladonik obě nohy v brankovišti, správně neuznáno.
Komu dnes přejete? Já Vítkám a Liberci.
polda Vary, Liberec.
polda Vítky, Liberec
polda je mi to asi jedno...
Varům jako klubu Vítkám jen Venca a Hladonik Liberec a Motor moc nemusím 🤷♂️