Kdo máte možnost, poslechněte si dnešní Zimák.
Duda tam nenechal na Rulíkovi nit suchou a já s ním naprosto souhlasím 👍
APW i v místech světa hodně i s Vackem, celkově i tu tiskovku jak vypadala
Hudáček, Marinčin, Koch na OH….. Roman ani Daňo ne.
APW Koch a Hudy jo, Marincina absolutne nechapu.
APW skoda ze se Marko zranil.. na zacatku sezony mel vylozene olympijskou formu
Aktuálně má olympijskou formu i Dravec🙂
jestli se ti zjebi náhodou nešetri na ten unor a proto hrajou tak plonkovně (marin +kundrc) 😃 😃 a po ZOH to rozbalí jak za mlada 😃
Marinčin bude po OH ještě více unavený než teď 😁 Měl spíš spočnout.
Myslím že všude v mediich i tady na foru by se mělo počkat s kritikou kolem Kundrce a jeho nominací na OH. Vzpomeňte na Nagano a nekončící kritikou sestavy a odsuzování trenéra za to co tam bere za hráče. Pak se všichni kritici propadli do země aspoň na půl roku a nebylo o nich slyšet (taky bych se styděl) Všude čtu jak je to možné že Kundrátek jede a co to jako má být a že je to nespravedlivé.... je to rozhodnutí trenéra a on to tak vidí a on si to vyslechne po konci OH, buď pozitivně nebo negativně. Taky jsem byl překvapený jeho nominací ale je to zkušený reprehráč. Olympijský turnaj je něco jiného a tam se chce ukázat každý, navíc jeho momentální špatná čísla jsou odvozená od hry celého týmu Třince. I poblázněný Duda by měl počkat až turnaj skončí a pak plácat ty jeho chytré věty. Já mu držím palce jako celému týmu včetně Sedláka kterého opravdu nemusím. 🙄 Opět nejsme favoriti ale to už tady bylo.... 😉
V Česku máme 10 milionů trenérů. Každý by to postavil nějak jinak. Budu po OH jen zvědavý, jak následně ponese Rulík zodpovědnost za výsledky. Náš strop je semifinále, od Kanady dostaneme a budeme nervózní.
Místo Kundrátka bych raději viděl Jiříčka, Svozila, Aubrechta, Cibulku, M. Hovorku nebo Gazdu. Jeho letošní bilance je hrozná, pár gólů zadupal, v ofenzivě je slušný. U něho mi chybí zápal, v mnoho zápasech si ho ani moc nevšimnu.
Rulík je piča!
polda šlégr
„Pokud bychom byli v situaci, kdy Filip týden nebo dva hraje a zlepšuje se, dává mi smysl mu zavolat a zeptat se, jak se cítí. Do té doby mi to nepřijde smysluplné. Nemyslím to zle. Neměli bychom se pouštět do takových veřejných vyjádření. Myslím, že až to Radim uvidí, zvedne telefon a zeptá se Filipa, o co jde. My žádnému hráči ubližovat určitě nechceme. Ani jeho rodině. V žádném případě. Přijde mi to hrozně nešťastné, protože jsme o něm opravdu uvažovali.“
https://www.idnes.cz/oh/milan-cortina-2026/filip-chytil-rulik-reprezentace-olympiada.A260119_091902_olympiada-zoh-2026_rmp
protože jsme o něm opravdu uvažovali - a proto měli mluvit teda hlavně s ním samotným ne? 😅
masakr
No proste si to rulik poskladal jako MS Praha revival a bud z toho bude hrozny pruser anebo uhrajem ctvrtfinale a prohrajem semi a vsichni budou tak nejak spokojeni ze to nebyla ostuda.
Nevim no, resit to s agentem dava smysl. Od toho toho agenta asi ma ne? Zbytecna kovbojka. Byl bych spis nasrany na agenta ze to se mnou pak neresil, a reknu agentovi at se dohodne se Slegrem/Rulikem ze si zavolaj primo.
mrkev myslim že zavolat hráči je to nejmenší, je jich tam jak much... na komunikaci si stěžoval i Dobeš a Klapka...
A ty třeba Pasta po otřesu tak zannim jedou osobně si myslím 😁
Moták o Kundrátkově nominaci na OH: V obraně to nemusí být ono, ale bude stíhat.
Hansen1 Moták je mimo.
Je pravda že rivalita mezi ČR a Ruskem byla velká a ty zápasy stály za to. To že tam rusáci nechybí??? Myslím že dost. Co vy na to?
Hansen1 jsem téhož názoru. Medaile bez účasti rusaku nemají takovou cenu. A nakopat jim prdel v hokeji to bych viděl rád 🤷♂️
Hansen1 z politického hlediska ať si vytřou prd*l, ze sportovního hlediska patří ke špičce