mrkev APW jo, puvodne tam byt nemel, sem se divil, ze dneska nehraje za Frydek. Asi konspirace jak nechat frydek spadnout. 😂
Hansen1 El_Draque neskutečná píčovina co píšeš. Já mu fandím a doufám že tam odvede dobrou práci když už tam je. Dej se dohromady kámo. ☝️🤔🙄
El_Draque Hansen1 Hele ty gaučový morální majáku. Jestli nerozumíš psanému slovu a tomu že je Kundrc všude braný jako repre partymajster tak by ti ty internety raději měli zakázat 🤡
Hansen1 El_Draque o mě víš hovno tak já o tobě tak mě nekomentuj. Nevíš o mě nic tak ze sebe nedělej debila. Dík.
Hansen1 El_Draque za debila se omlouvám..... jen mě sere jak se tady furt nepochopitelně rýpe do manšaftu kterému by měli všichni zdejší fandit a ne urážet a zesměšňovat. STRUM perfektní příspěvek..... inteligentní 🤔
El_Draque STRUM To je v pohodě. Já na klauny jako on nereaguju. Asi si tady někdy řeší své mindráky a když někdo nepozná srandu, tak je to holt těžké.
STRUM Hansen1 inteligenci nám tady předvádíš Ty 🙂 Neříkám, že jsem svatý, ale co víkend tak Ty pod parou tu píšeš bludy a urážíš druhé. Buď nepij nebo si vypni internet.
Hansen1 STRUM Tady je forum o našem hokeji já reaguji na příspěvek na který mám jiný názor a o tom to tady je. Ty aniž by si k tématu něco napsal tak tady na mě utočíš a to ještě nějakýma naražkama o chlastu. V práci opravdu nemůžu konzumovat alkohol.... bohužel. Tak tady nerozdmíchavej debatu která není k tématu a nepatří tady. Jenom TY mě zbytečně provokuješ a to opakovaně i když se tě to netýká a k tématu nechceš napsat nic.... Tak si mě zablokuj a nebo si ten internet vypni ty. Omlouvám se všem za tyhle blbosti které tady NEPATŘÍ.... 🤔
Joe Dlouhodobě tady ten kašpar předvádí něco, čím si leda dělá ostudu. Nemá cenu ztrácet čas s někým, kdo té inteligence moc nepobral 😎