Kubiesa je se Sikim na tom srazu před OH. To mne nějak minulo, že ho taky povolali.
APW jo, puvodne tam byt nemel, sem se divil, ze dneska nehraje za Frydek. Asi konspirace jak nechat frydek spadnout. 😂
spor Chytil a Olympiáda vyřešen - zase se zranil
Hele Kundrc na instáči Kempnýho, no to jsou vzpomínky 🤌😆
Kundrátek mně zklamal. Já doufal, že ponese při zahájení vlajku Sacího komanda
El_Draque hloupost co?🫣
El_Draque neskutečná píčovina co píšeš. Já mu fandím a doufám že tam odvede dobrou práci když už tam je. Dej se dohromady kámo. ☝️🤔🙄
Hansen1 Hele ty gaučový morální majáku. Jestli nerozumíš psanému slovu a tomu že je Kundrc všude braný jako repre partymajster tak by ti ty internety raději měli zakázat 🤡
El_Draque tak nečti píčoviny a buď svůj. 🙄🤔
El_Draque o mě víš hovno tak já o tobě tak mě nekomentuj. Nevíš o mě nic tak ze sebe nedělej debila. Dík.
Hansen1 proč ho urážíš? Jsi normální?
no ja, víkend je tady a Hansen zas 3,8 v garcu.... 😃
El_Draque za debila se omlouvám..... jen mě sere jak se tady furt nepochopitelně rýpe do manšaftu kterému by měli všichni zdejší fandit a ne urážet a zesměšňovat.
STRUM perfektní příspěvek..... inteligentní 🤔
STRUM To je v pohodě. Já na klauny jako on nereaguju. Asi si tady někdy řeší své mindráky a když někdo nepozná srandu, tak je to holt těžké.
Hansen1 inteligenci nám tady předvádíš Ty 🙂 Neříkám, že jsem svatý, ale co víkend tak Ty pod parou tu píšeš bludy a urážíš druhé. Buď nepij nebo si vypni internet.
STRUM Tady je forum o našem hokeji já reaguji na příspěvek na který mám jiný názor a o tom to tady je. Ty aniž by si k tématu něco napsal tak tady na mě utočíš a to ještě nějakýma naražkama o chlastu. V práci opravdu nemůžu konzumovat alkohol.... bohužel. Tak tady nerozdmíchavej debatu která není k tématu a nepatří tady. Jenom TY mě zbytečně provokuješ a to opakovaně i když se tě to netýká a k tématu nechceš napsat nic.... Tak si mě zablokuj a nebo si ten internet vypni ty. Omlouvám se všem za tyhle blbosti které tady NEPATŘÍ.... 🤔
Hansen1 tak ses omluvil a příště už tu nepiš takové nesmysly, hezký víkend a nepij v práci.
STRUM omluva je za ty blbosti ohledně tebe....
Hansen1 běž se vyspat
Chlapík místo Zachy.... 🫣 Škoda.😐
Dlouhodobě tady ten kašpar předvádí něco, čím si leda dělá ostudu. Nemá cenu ztrácet čas s někým, kdo té inteligence moc nepobral 😎