Adammo tam ted hezky pucuje Sedlaka, ze by nevyrizene ucty?
Elmo Gudas je jenom bijec jinak nic...v dnešní době musíš bruslit a umět něco s hokejkou.
Peta Právě proto nechápu že jsou všichni z něho zesrani.
Hronek luxusní přihrávka v oslabení, kdy krásně započal akci, kde v oslabení jeli naši 3 na brankáře.
Snad si to uz pohllidame
Zatím to vypadá, že Finsko skončí jako nejlepší tým na 2. místě. Čeká je zápas proti slabé Itálii a budou mít asi nejlepší skóre týmů s 6 body.
Ženy bohužel prohrály ve čtvrtfinále se Svedkami 0:2. Budou tak bez medailí. Škoda
Hudy 1 stridani a hned videt pomalu nejvic, ukazuje neskutecny klid na hokejce v jeho letech. Koch to dneska bude hezky rezat.
Pokazde co se divam na slovaky tak rozhodci skoro vubec nepiskaji fauly na Šimona Němce🤣 jinak slovaci hrajou velmi sympaticky
Nevim me se Slovaci libi mnohem vic nez Pepici. Vcera jsem koukal na Svajc a myslim ze v nedeli to bude zazrak jestli vyhrajem po tom skalpu s Frantikama.
Simon moje slova, jak jsem to včera sledoval, říkal jsem si to samé. Jestli naši nepřidají na rychlosti tak to moc na medaili nevidím. Leda že by haluz.
Za mě teda o milimetr gól... ti rozhodčí neměli kamery z toho jednoho úhlu kde to bylo vidět?
Jasný gól... Slováci super... mě přijde, že my jsme si zatím zašli zahrát naopak Slováci dřou,bojujou,blokujou a ještě mají i ten hokejový um... Švédům to nechutná
Hudy hraje dneska skvele, hlavne na PP, radost koukat.👍
Doufám, že se podaří získat aspoň bod, aby měli jisté čtvrtfinále.
Lotyš Tralmaks poslal gólem na 3:2 do vedení Lotyše nad Německem. Super zpráva.
Marincin naprosto otresny. Zbytecny faul a ted byl u golu jak pate kolo u vozu. Vytecna sabotaz…
No bohuzel, Slovaci ve 3 tretine totalne pasivni... krásně rozehraný zápas a nakonec příjdou takhle o jisté čtvrtfinále
Oleeeeee😂😂😂😂