Spaleny No nevím, 25% a 4. nejlepší na turnaji - ve skupině to nelepilo, ale naopak v těch 2 zápasech, kdy hraješ o vyřazení jsme ze v každém zápase ze 2 přesilovek využili 1 takže 50%. Rulík je kokot a těžce ho dlouhodobě nemusím, ale chápu, že v emocích to takto pustil ven. Já jsem taky v šoku, jak v takovém zápase můžou nasekat tolik chyb. Nesmyslné vyloučení, dostali je do stavu 2:2. Hit na hlavu Pasty bez povšimnutí, trefit někdo z našich nějakou kanadskou hvězdu, tak jdeme na 5min. Tím, že jsme dali gol v 6 se sice smazalo tohle drobné připískávání Kanadě. Ale v závěru ještě 2 fauyl "přehlídnuté" Napřed na Nečku - tam měla letět ruka nahoru a nechat ho dohrát akci a pak nájezd nebo přesilovka.
https://x.com/MattNielsen89/status/2024192207725404318
Pak v poslední minutě ještě Červus lehce hákovaný při střele a hokejka ho pak zasáhla do obličeje, ale to se prostě proti Kanadě nepíská v poslední minutě.

Jen mám pocit, že pokud bychom to viděli na druhé straně, tak obě ty situace se písknout.
Voras to snad i říkal. Podívejte se, co se píská v Evropě i NHL, když hráč má šanci jet sám nebo zakončit.
Ten metr sudích je naprosto šílený, nedokážou držet stejný metr během zápasu, takže ve 2.třetině jdeš ven za něco, co jsi do té doby během zápasu mohl vidět klidně 5x bez vyloučení. Každopádně i tak to měl trefit Nečas nebo Šimek a byl by klid