Országh tak nějak bez emocí po gólu Tatara. 🧐
Pěkná teč. Jen přemýšlím proč nepadaji takové goly v extralize nebo teda proc my nedáváme vubec takové góly 🤷♂️
Gernat a Ruzicka pohrbivaji nadeje slovenska na medaili. nadhera 🍿
mrkev Gernat jak junior...☹️
Slováci super hra ve skupině a tak laxní rozhodující zápasy. Nepochopitelné. 🫣
a velmi správně že ti slovenští rusofilové v čele s Gernátem sou bez medaile!Ulevilo se mi.Nikdy sem je neměl rád.
dave77 dej si ledovou sprchu a jdi mávat žluto modrou vlajkou na Staromák... takové komentáře tady netahej...to si můžeš psát někde na novinkách
Peta proc by to sem nemohl napsat? Vzdyt ma pravdu .... nechybelo moc a sami jejich normalni hraci s tema proruskyma spinama nechteli v jednom tymu hrat 🙂
Běžte si ty politické hemzy řešit s Haškem někam jinam.... Díky 😉
Hansen1 konečně se s Tebou dá souhlasit.
To je dneska trochu jiný sport to finále 🤭
Mira Jdou po sobě pěkně. Aby se to nezvrhlo když to takhle zebry pustili ze začátku.
Zaruba to dela naschval nebo jen je hloupy a neumi cist jmena😄
Kanada utahuje šrouby 😱
Teraz to príde
Famózní Hellebuyck..... 👍
Nechápu, že se prodloužení bude hrát 3:3
USA!!! Možná nebudete souhlasit...ale zaslouženě... obětavost, gólman neskutečný... připomínalo mi nás v play off... nemusíš být lepší, víc střel atd . Ale jinak hokej z jiné planety... klobouk dolů.
Stejna sance jakou mel Simek ve 1/4finale v prodlouzeni, USA vyuzilo a slavi zlato.
Škoda že tuten zápas skončil.Klidně bych se na něj i do rána
Cheban Plzeňská mluva je fajn. Tuten , tuto, tuta... Jsem si vzpomněl na Izera a plzeňskou mluvu v Nikdo není dokonalý