Já jsem od mala celkem velký fanoušek repre. Pokud jde např. o OH, kdy přijedou naši TOP hráči, tak to prožívám nesktutečně. Jinak sleduji každé MS v menší partě lidí, máme to již tradičně spojené s pivem a gastrem. O to víc mě sere, kam to dostal Rulík a letos se těším nejmíň co pamatuji. Většina z něho dělá "boha", protože udělal Prahu. Na té zlaté Praze má větší zásluhu Florida a Rangers, protože ti nám zajistili Pastu, Zachu a Nečiho. Pokud by tihle 3 nepřijeli (+ Dosty to nezavřel), tak na tu zlatou bychom čekali dál, o tom jsem skálopevně přesvědčen! Každopádně od nástupu Rulíka k repre můžeme vidět jeho typickou aroganci, protěžování svých koní, nerespekt k hráčům. Pořád se omílá, že potřebujeme český hokej posouvat dál a dostat co nejvíce hráčů do NHL.
A tady máme mladého Sikiho, kterému by to MS v keriéře spíš pomohlo než nepomohlo a on radši vezme Černocha, jehože herní strop jsou Karlovy Vary. To samé Hovorka. Pravák. Hlavně, že kdysi když nějaké hráče nebral, tak proto, že prosazoval 4 leváky, 4 praváky. Teď místo aby se pomohlo Hovorkovi, který bojuje o NHL, tak vezme naprosto tragického Ščotku (protože byl v Praze přece). Takže na MS máme jediného praváka Hronka.
Do toho řekne, že Jiríček měsíc nehrál zápas. Tvl USA / KAN tam bere x hráčů, kteří vypadli před měsícem a třeba ani netrénovali. Jiříček celou dobu trénoval s Flyers. Jeho kariéra se nevyvíjí dle představ, ale to MS by mu mohl pomoct. Navíc prostě jeho herní strop je daleko nad Ščotkou a jinýma. Klapku nevezme, protože velké hřiště. Tak proč ho teda nevzal na OH, kde bylo ještě menší hřiště než v NHL? A bral tam v té době tragického Fleka, který nikdy vlastně nehrál na malém hřišti a bylo jasné,, že ta jeho rychlost tam bude k hovnu, navíc proti rychlým bekům z NHL. Klapka by tam aspoň přinesl potřebný důraz!
Rulík ale dlouhodobě vzkazuje všem českým hráčům, že forma je naprosto irelevantní a nerozhoduje - viz Kundrc na OH - v doby nominace nejhorší náš bek, na OH nezahrál. Rulík si z toho poučení pro tuhle nominaci opět nevzal a bere své koně bez formy.
Já jsem rád, že tohohle žvýkačkového klauna vystřídá Moták + Gross a věřím, že půjdeme jinou cestou a hlavně tam nebude ta totální arogance toho zmrda.
Fandit budu jako každý rok, ale s obrovskou pachutí.