Elmo Tohle mě sere nejvíc. Těšil jsem se na Sikiho na MS.
Mladí jedou na MS. Švéd Bjorck 18 let. Borec se s tím nesere. 👏 Kua škoda že tam není u nás s Galvasem i Siki. Myslím že by se ukázal taky. 🤔
Hansen1 Srovnávat Viggo Bjorcka se Sikorou. No ty máš popito. O pár let mladší a jasně lepší. Sikora možná bude mít nějaké zápasy v NHL, ale Bjorck tam bude platným hráčem
Pewo dej si pohov. Nevíš co čteš a píšeš. Tady nikdo nikoho nesrovnavá. 🫣
Pewo Ty máš evidentně problém pochopit psaný text. Nebereš něco?
Norsko - Slovinsko 4:0... Tvl co jsme včera dělali Kua. 🫣 Zítra výhra nad Švédy bude omluvou.
Tak už se to vyjasnilo. Partyja z extraligy je většinou v době začátku zápasu už na pivku. To je tedy smůla, posrat zápas(y) kvůli pozdnímu začátku. Jen by mě zajímalo, kdo s tím přišel, jestli pisálkové nebo někdo z realizačního týmu. https://www.sport.cz/clanek/hokej-ms-priste-nacvicit-los-hokejiste-bojuji-s-komplikaci-na-kterou-nejsou-zvykli-5456750#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest308_feed_filter_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Kovy 13 út. ☹️
Zebry na MS ještě větší klauni než v extralize
Jasná 5 ščotka
Rozhodci ale hodne slabi
domin To už by to mohl pískat Jeřábek s Hribikem
Kurvy nám vzali gól. Zebry slepé
Vzali nevzali, hlavně Ščotka neměl stupidně faulovat na pětku. Tím je dostal do zápasu, tak asi tak.
Vozuch to zkusil na ""59:59:98" a zase z toho byl gol 😄
Scotka ukázal že je naprosto zbytečný a spíš do mínusu 🤦♂️
Máš vést 4:0 a místo toho 3:2 🥴
Vzdyt ale to co udelal ten sved na tichacka bylo 1:1 co udelal scotka prijde mi jak kdyby jsme hrali v pardubicich🤣🤣🤣
domin ten Švéd udělal to samé. Zase jiný metr. Tvl jak v ELH.
Samozrejme pardubice berme s nadsazkou😄