Simon nejvtipnejsi je, ze jak Svedi tak Norove ukazovali po Sedlakove umirajici etude ze skace... 🤣
mrkev Hlavně je to ostuda pro český hokej. Hovno tam hrají všichni, ale dělat ze sebe trotla si může dělat v té své stodole u Hradce
Dneska jsem čekal s papírově slabším mansaftem že bude problém....☹️ Hold musíme prorazit Kanadu zítra. 😐
Hansen1 Hold můžeme tak akorát vzdát Norům.
Proč jste Norům nedali víc gólů? Rulík: Nevešly se…
Málokdy tě na MS vypískají vlastní fanoušci
Martin96 Zítra budou hrát s Kanadou jak o život aby se zase nějak omluvili hokejem tak jako se Švédy po Slovinsku. Pískot si dneska zasloužili o tom žádná. ☹
Elmo To je hrozné děcko tvl... 🙄
Hansen1 To je tím co se z něho dělá v lize. Pan nedotknutelný. Pak to tak vypadá v repre.
Chvála bohu že MS nesleduju.
Kritik Taky ne. Po té olympiádě a při probíhajících playoff v NHL mi to MS přijde jak by hrál Hrádek s Javorovym.
hroudek Ted jsi urazil Grudek a Javorový, ti by se aspon snažili.😂
Koch naprosto fantasticky.👍
Vožuch něco Rulíkovi provedl, že ho dal do 1 lajny s těma dvěma jelitama?
Ta sestava dneska, to je zase vtip ?
Kovy na turnaji ocividne dohral
Dnes to vidím optimisticky. ČR Kanada 1:7
Ale no tak.... Kanadské hvězdy nehrají o nic. Můžeme překvapit. 😉
Hansen1 Kamo nebuď naivní. A s tou dírou v bráně. Simulantem v první lajně a Kempným Ščotkou atd. To nevidím dobře.
Elmo Tohle není naivita.... v hokeji jsem už viděl hodně. 😉 Kanada si jde zabruslit a stát se mmůže vše. 🤔
Když už máme prohrát, tak aspoň nějaký průplesk tomu simulantovi z Pardubic bych si přál