Kořenář nakonec v brance... 👍 ráno ještě psali že nebude. Tak snad podrží a zahrajem si ještě o víkendu. 👊
Hansen1 On chytá dobře. Kdyby tam byly díry Pavlát nebo Péťa Pláča bál bych se.
Hotovo 🤭😀
Tichacek úplně v lese dneska
Mira Nejen dnes. Hotovo ještě není ale po jakž takž začátku zase nic.
Ščotka se zas motal jak vítr v bedně.
A ja bych si klidne pral nejaky debakl aby nahodou nekoho nenapadlo nekdy v budoucnu vzpominat na tuhle rulikovu eru. Ubreceny zmrd je to, nic jineho
Spaleny Jeden titul díky všem z NHL a dělá se z něho modla. Já toho chlapa nesnáším od roku 2015. Popelka.
Elmo souhlas, brecel v litvinove, brecel v pardubicich, brecel na olympiade i presto ze jsme dali gola v sesti....kaspar, nic jineho
Spaleny Bude brečet na Kladně. A první gól opět první lajna.
Finové hrají úplně v pohodě, určitě to nervou naplno. Rulík je stratég, ten něco vymyslí, minimálně jak to obkecat.
Já zas nezapomenu jeho pindy a brekot v PO za Bolku. To byla síla tehdy.
Fric no vidis....na to jsem uppne zapomnel
Tvl to vypadalo v 1tř. jako by se jim nechtělo hrát.....☹ Snad se chytnou za koule kurvaaa
a teď přijde z naší strany fičák🙂
dave77 V naší brance 🤣
dave77 Už to fičí do kasy. Chudák Kořen.
chlapi ještě bych neházel flintu do žita😀
Konzistentne pisu dlouhodobe Rulik ven, tady vidite proc. HOVADO, tohle jde za nim. Ostuda ve skupine a hrozi to totalni ostudou dnes
To jako fakt ??? Je tu někdo kdo to sleduje? 😂🤣😂 vždyť to musi byt masakr podívaná.
Kritik nahodou, ted sem s napetim sledoval jestli Fin zase bude ukazovat, ze sedlak skocil...