Pokud "nikoho nezajima" znamena ze si to v tv pusti treba 2 miliony lidi tak budiz.
Netvrdim tady ze se jedna o nejvice sledovanou udalost...ale hokejova verejnost ten turnaj urcite vnima. Sam jsem v kanade pred nejakym casem sledoval nas zapas....a normalne to v pubech bezelo...ikdyz zrovna nehrali. Takze asi tak.
Spaleny No tak to běží i u nás basseball když si kopíš nějakou stanici a stejně jako u nich MS tak u nás ten basseball sleduje min. lidí. Vidět můžeš úplně všechno a pustit v hospodě taky. O nic nejde jenom šlo o to že je pravda že je to netáhne. to je vše. Sere pes.
Hansen1 Iowa není v Kanadě. A posledni roky se to hodně změnilo.
Elmo Je to možné a je mi to u prdele.... jen píšu co jsem slyšel. Jinak Kanada jsou namyšlení zmrdi když je nezajímá bronzová medajle jak to říkal v rozhovoru někdo z jejich hráčů. Stejní nepokorní kokoti jak rusáci. Odpovídala i jejich laxní debilní hra. Ještě že to Norci dali. Ať už když je to tam hlavní zpráva tak ať se poserou z ostudy kokoti. 😂😂
Fandím Suomi 💪
Fandím Švýckam 💪😁
Fandím Suomi!Pěkně ty švýcary sudí tlačí!
dave77 vůbec... 🫣
Hansen1 ta 2 minutová přesilovka 5 na 3 ve prospěch švýcarska to byl vrchol tlačenky od sudích!!!!!!!
dave77 Prostě takoví mezinárodní hockeyclowni. 😁
Aspon to toho Ambühla nemusi srat
Helenius na pána 👍💪
Skoda ze uz tu neni ten typek co si myslel ze je fin, to bychom si tu neco pocetli😁
Fandil jsem taky finum, jsem rad.
Pěkný bezbrankový zápas. Finove hráli super zápas. Švýckam jsem to přál protože si myslím že to byla poslední šance. Příští rok už budou v důchodu všichni a mladé nástupce nemají.
Neskutečná smůla... Zase stříbro 🫣
super Finové!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dave77 ale tam nehraje Kovy... 😂😂😂😂 Tak vidíš jak tě baví MS i bez trinecaku.. 😉
Na Krále nedám dopustit, ale jeho angažmá u repre mi nepřijde jako dobrá volba. Třetí do party měl být nějaký výraznější bývalý reprezentant.
Eliáš GM, dobrá volba. Snad nezklame.
3/5 trenerskeho stabu ma uzke vazby na Ocelare ( ikdyz ty Karlovy uz jsou historie), tak jsem zvedavy jestli se to nejak projevi. (treba nejaky pripravak u nas?)
Reprak Nebylo by špatné