Simon APW možná asi čekali že Pánik bude mít bod na zápas 😄. Přitom on s jeho zkušenostmi musí mít do šatny a na led neskutečný přínos.
APW Simon Já jsem neviděl všechny zápasy Slováků, ale v těch, co jsem stihl, byl vždy hodně vidět. Jasně, některé situace dost přehrával, ale v rukách to prostě má. Pro nás by to byla mega posila.
dave77 APW zas nepřeháněj s tim Pánikem a Čachem.Čacha sem celkem pozoroval,a lítá tam jak splašená koza bez efektu😄 Řeknu to tak,pokud Pánik nepřijde vadit mi to nebude.
dave77 https://www.idnes.cz/hokej/nhl/richard-panik-slovensky-utocnik-arizona-coyotes.A180907_150012_nhl_rmp 😄
Gumitek footi vidím první zápas, a vidím jen jeden tým co hraje hokej, ale my to nejsme. Co potom hráli minulé zápasy?
footi Gumitek To se navzájem nevylučuje 🙂. Hlavně první třetina z naší strany byla ve velkém nasazení. Ale je tam prostě příliš velký rozdíl v kvalitě. Švýcaři nemají moc střel, ale v zakončení jsou fakt nebezpeční - pořád někdo na masce našeho brankáře + tvoří si poměrně velké šance. V přesilovkách setrvalý tlak, hodně variant zakončení a nakonec využili obě co měli. Prostě jsou lepší.
dave77 Hansen1 Hudáček ani náhodou,možná mu vyšel jeden zápas a to bylo vše.Si přečti diskuze na slovenských hokejových webech do Hudáčka tam dost šijou.
Hansen1 Neznamená že když někdo mamrá tak je to pravda. Dnes jsem se díval na zápas se Slovinci a Slováci hráli špatně ale ti tři byli nejlepší. I v minulých zápasech.