footi a pokud nekdo z dynama....tak.urcite ne Radil...ale spis Kaut
repre nuda jak cip 😃
co chce delat kempny s krejcikem na MS... netusim. tak samo je po dnesku jasne ze kovarcici jedou domu
Spaleny i Zadina ml. navazuje na formu z NHL
desdel jj totalni traged... NHL sleduju jak mi cas dovoli... ted play off vice... ale Zada byl tragicky celou sezonu.... vlastne ani nevim co v tom vyberu dela
nevim jestli je uplne stastne mit tyden pred MS na soupisce 40 hracu....
Spaleny na TELH je furt nadstandart ale nevěřím že v NHL bude pokračovat
Koch na MS.
Ono to vypadá že se na MS podívá i Pasta. Dneska Toronto srovnalo stav na 3:3 😲
Hansen1 no... sice byl boston prvni tretinu plonkovy.. .ale druhou se zvedli.... akorat proste dostali do kabiny gola. ve treti vyrovnali hru, ale na vyrovnani nestacilo... bude super sedmy zapas... uz se tesim 🙂
Nechá Vožucha zahrát alespoň zítra? 🤔
Mira Vožuch ve třetí lajně..
Před MS mají střelci dobrou formu 😁
repre vylozene trapna..... sorry, ale co tam jako dela Kalous? a proc vlastne mame tech treneru na stridacce 5 nebo kolik?
Uplny nesmysl se 37mi hracema na soupisce... misto abychom se sehrali tak se zkousi kdovi co....
Spaleny Delaji to tak aby hraci meli v CV slovicko "reprezentant".
Spaleny Rulikovi podle mne zhnedly kalhoty a boji se udelat jakekoliv rozhodnuti.
Daňo, Hudáček, Čacho repre.
jak uz jsem psal... hlavne ze mame 6 kasparu na stridacce.... komedie
Spaleny Přesně, a nepotřebuje Kulicha atd. Hlavně že Červenka je výhra
Spaleny Ať je jich tam třeba 20 ale kua to je turnaj na sehrání se, takhle to je katastrofa. Mám obavy co se bude dít od příštího pátku. A to jedu na první tři zápasy ČR do Práglu. Snad nebude ostuda. 😐
Kde byla obrana? Já tam viděl akorát Vožucha😂 jsem zvědav koho večer Rulík nominuje...
Palmis23 muzem si tipnout... z meho pohledu tam nema co delat Kostalek, Kempny, Krejcik....
koho bych vzal urcite je Kondelik....