Spravíme si chuť ve 21:30. To musí cinknout. Doufám že se bude bučet aby to Sikiho zase vyhecovalo. 💪
Tvl ti jsou snad ještě horší ubrečenci než Dědkovice 😂
Hansen1 A to je co říct 🤣🤣
Doufám, že se naší pánové koukají na přesilovku.
Pěkně 1:0
Pěkně to vopřel vo břevno
Jen by mě zajímalo, jestli ti ubečenci z Kanady budou na Sikiho bučet do konce kariéry, když bude synek hrát kan. juniorku nebo z Capitals přijede na půdu Kanady ? 😆😅
Marko Jsou to zmrdi jak Rusáci co neumí prohrávat. Oni jak to vyhrajou příští rok tak ho budou opěvovat dementi....
Hansen1 Rus nebo kanaďan stejná fans verbež
Elmo Jsou k smíchu ubožáci hlavně, že hráči Kanady tam simulovali to oni už nevidí
Sancho90 Nechcou to vidět. Vypadli s nama a mají komplex. Boroci
Elmo Přesně a největší tráparna je jak kanadský novinář žádal omluvu od iihf
Sancho90 To brečení jejich je horší já dynamo a Bolka a to je co říct
Nikdy jsem nesnášel Kanadu a Rusaky. Moje uspokojeni bylo v Naganu jak jsem viděl Gretzkyho brečet po našem vyřazení. Hlavně když vyhlásili že je to turnaj století. 😂🤪
Hansen1 Raději už hokejově, ne politicky mám rád rusy tedy hokejem jenom Bureho a Ovečkina. Ale jen jejich hokejem. Kanada a zbytek Rusů mi fakt vadí.
Elmo myslím jejich povýšenecké názory.... Určitě jejich hra Kan i Rus je o něčem jiném 👍 radost pohledět.
Hansen1 To jo. Namyšlení jsou všichni. Ale jestli pamatuješ jediný Ovie kdysi nesundal medaili a neodjel. Charakter. Zbytek jsou povahou krysy jak píšeš.
Kluci Holas ještě v zámoří ukáže. Centr jak víno
Šale pecka.... Zkušeně 👍
Hansen1 Holas nahrávka na pana