Cheban - Jasně chápu, ale to už je na tvém přesvědčení, na co jsi a nejsi ochotný reagovat a jestli to za to stojí. Případně u čeho dále rozvíjet debatu. Na nesmysl se vždy dá odpovědět konstruktivními argumenty a nebo jednoduchým "ty jsi deb*l" (které je většinou lepší si jen myslet ale nepsat). Při reakci na první odpověď poznáš jestli má smysl debatu dál rozvíjet, druhým typem odpovědi si automaticky koleduješ o debatu o 💩. Já se naučil povznést se nad urážlivé příspěvky, nic neříkající nesmysly a další ostřejší výroky třeba na adresu funkcionářů klubu. Vím, že reakce na takový příspěvek by nikam nevedla. Za to jsou tu uživatelé, u kterých vím že můžu oponovat a bude z toho konstruktivní debata, u které mi třeba logicky vyvrátí můj názor. Je to jen o tom vypozorovat si prostor fóra a pokud jsi v názorové menšině je jasné že to tam budeš mít těžký.
standa66 - To je důvod u kterého to naprosto chápu. Ale řešil bych to personálním ignorem, pokud by na mě neustále někdo útočil. (ale jak jsem psal, nevím jestli to tu jde)
Ale z obyčejného pohledu rozumím vám oběma. Dřív bych reagoval stejně, ale už vím že často je to naprosto zbytečné. Přeci jen, je to jen forum. jak píše Ales.