Zkojek Píšu bezdomovci ne bezmozci
Elmo Máš pravdu, ale v případě rumunů se to nevylučuje😉
Zkojek dává to O2, ČT těch zápasů moc nemá letos viz:
Majitel TV práv se rozhodl z tohoto balíčku oddělit některé zápasy play-off. Česká televize tak bude vysílat všechno, co mohla získat: má právo první volby na první tři zápasy předkola, osm zápasů čtvrtfinále, čtyři semifinále a dvě finále (1. + 3. zápas), dva zápasy baráže, vše podle zásady "každý jednou doma". Česká televize nedostala možnost získat také další zápasy play-off. Zdroj: https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/hokej/ceska-televize-nabidne-vedle-primych-prenosu-z-play-off-i-debaty-expertu/65e8428961d8d47534781e2f
polda Dík...
polda Tak to je masakr.... Ale buďme s nohama na zemi, ještě jedno vítěství nám chybí a S nám to nedá jen tak.
Zkojek Přesně. Tam je to diagnóza.
Mluvit ted o sedmem zapase.....nevim, no. Zatim nas to vubex nemusi zajimat v kolik by se hralo....
Spaleny to je mi jasné. Já jsem to jen zahlédl a hodil to tady, aby to za ty 2 dny nezapadlo a pokud to ve doma čtvrtek urverme, tak ať se to ví s předsithem kvůli nějakému plánování.
Spaleny Přesně tak, zatim žádný 7 zapas není.
Elmo jelikož má stavební firmu velkou tak je velmi nepřekvapivé že v nějaké korupci asi jede :-)
Elmo tak nějak jsem čekal kdy to příjde, každá radnice/kraj má korupční aféry na oddělení veřejných zakázek a stavebním a z 90 % je v tom vždy namočená i největší developerská firma v regionu
desdel Otázka času kdy dojde na Dynamo . U nás v Karviné už se těší ten pokud o fotbal MFK. Celý život mám Baník . Bude ještě v Karviné bude sranda .
starý časy co se nikdy nevrátí 🙂
Zítra mít takovou atmošku při nástupu tak by se Ti pepíci museli zákonitě posrat 😃
Nohavica zpívá hymnu.... konec 🙂
Dnes je to 13 let.
První finalista SHL je z 9. místa, Rögle všechny spláchlo 😂
Nemate nekdo nejake zabery z oslav tech dvou golu vcera? V mobilu nebo tak... ja jsem z tech co si to radsi uzijou nez aby to nataceli... ale... kouknlul bych se znova, co si budem povidat 😃
Když už tu vzpomínáte na historii, tak jediné game 7 se Spartou, jaká to byla krása, snad to vyjde zas
Kajl Tehdy jsme se na ně vrhli jak hladoví pitbulli.