Nějak nechápu tu komedii s lístky na středu na LM. Údajně PČR vyhodnotila jako rizikový a lístky nejde koupit přes net.
Ales_36 údajně mělo přijet hodně ultras z Polski, tak mají strach ,že by byl bordel
Ales_36 Asi přijedou nějaci bolderaři z katowic 😃 snad se nebude opakovat pamatny zapas se Vsetinem, Sedím vedle hostujiciho kotle a byl to pěkny maras
Elmo Pepa by chtel utocit, ale zapomnel ze uz neni ve Sparte. Plzen nema obranu, ti beci jsou slabota.
Zajímavá epizoda s Orctem, mluví o tom jak měl už podepsáno v Třinci v jednu chvíli.
Ve stredu doufam Motak postavi juniorku nebo frydek...idealne mix obojiho.
Postup mame jisty, nemame o co hrat a dulezitejsi v nasi situaci je momentalne trenovat. Tech zapasu ted bylo nasvihanych dost, priprava kratka....
Spaleny naopak jde o hodně…
KCH jo? A o co presne?
Spaleny mimo jiné o umístění v tabulce, abys měl lepšího soupeře do PO...
MaN tak se podivej na umisteni v tabulce extraligy....
Vstupenky na CHL zmizly dnes z pokladen během hodiny. Tak to jsem zvědavý na návštěvu a kolik dorazí hostujících fans. Včera jsem zaslech, že se k nám chystalo něco okolo 2000. Vstupenek mají 192. Něco asi stihli koupit online.🤔 Bude to asi zajímavé. PČR a ochranka si užije.
dablazek a co se ocekava? Prijezd nejakych rowdies co maji v planu delat bordel? Moc nerozumim proc....
dablazek Online nebylo v prodeji nic.
Spaleny no to se asi moc neví co bude. Policie to vyhodnotila jako rizikový zápas.
Elmo a jsi si jistý že zpočátku online puštěný nebyl? Já si myslím že byl... a zjistilo se, že se prodávalo do PL tak proto to PCR vyhodnotili jako riziko. Uvidíme ve středu 😃
Spaleny jsou hlášky, že tu mají přijet ultras z Ruchu Chorzow a GKS Katowic....
dablazek no, co jsem zaslechl, tak rizikovější zápas v Třinci nebyl. Kolem 80 těžkooděnců má být ready ..
dablazek Od začátku nebylo nic online. Jsem si jistý.
STRUM o GKS jsem slyšel taky, teď na našem ofiko FCB skupují permice ...
dablazek Gornoslonscy fanatycy co jsou na každém zápase jsou kluci z Katowic.
To bude v klidu, normální družba 😉, však jsme pšonci. ne ?