Proč zase bývalý obránce
Elmo Byvaly obrance,ale goly a utok je asi vklidu,jenom 2 nejhorsi v lize.
Simon Ano vím že je bývalý bek. No snad aspoň na ně bude ras ne jak hodný strejda ZM
Doplnit jsme chtěli... no ale Boris.... asi jsem čekal zajímavější jméno
kua, utocnika, hosi, utocnika...
mrkev tak je to slovák, bývalý obránce, trenérsky prošel Olomouci... životopis takřka dokonalej 😁
Boris Žabka. To se mi snad zdá nebo co. Martin Lojek when?
DrakSmak k službám!
No, žábu na prameni už máme, tak ještě tedy Žabka, ať je to kompletní. Za mě dobrý.
Peterek tu včera zjevně četl můj příspěvek o doplnění realizáku a hned to šel prodat Jankovi. Tak a teď jedem za titulem 😁
Kajl skoda ze zacal cist az ted.. kdyz sem chtel po konci Malika Mikesku, tak se na to vysral. 😭
Parada! Boris coby kouc barazoveho klubu bolky bude mit zkusenosti na rozdavani, za mesic se to muze pekne hodit.
Krok se Žabkou absolutně nechápu. Nefunguje nám útok, přivedeme trenéra obránců? Nebo se pletu a Žabka se jako trenér věnoval útoku? Spíše mi to připadá jako unáhlený krok, kdy teď byla snaha něco udělat a nikdo jiný k nám nechtěl.
Ales_36 Proč raději nevzali Jožka z FM? 🤦 Sice jsem dříve slyšel, že ho tu nechcou z důvodu, že by to nedělalo dobrotu v kabině (otec/syn), ale víc domrdane by to asi nebylo...
Tak snad nás bývalý obránce naučí dávat góly 😅
APW
„Pracovali jsme na tom už delší dobu,“
tak holt sledovanim nasi hry dospeli k tomu, ze nam pomuze nejvic ze vsech nabizenych moznosti.. Otazka teda je, na jakou hru koukali, protoze letosni to urcite nebyla...
dablazek Jak jsem psal krok, který nedává logiku. A asi další dotaz na Peterka co tím je myšleno. Jeho trenérská kariéra mi vůbec úspěšná nepřijde.
dablazek Hrouzek taky koučoval syna
mrkev Tak třeba ty góly začnou střílet obránci 👀
🐸
APW jj z Janduse udělá Irvinga 2.0
APW Bylo by na čase..... co jsem promrdal peněz skrz Kundrce 🙄😆
APW polda tak to musime verit, ze se Nedomlel a Smith rozstrili teda...