El_Draque Hele, já si třeba myslím, že pro hokej obecně ten jejich přístup má pozitivní dopad. Přitahuje to pozornost, tím sledovanost, a tím tedy i nějaký dopad na finance třeba - atraktivita produktu "hokej" stoupá. To není na škodu. Na jednu stranu je škoda, že není finále Rumun - Dědek - napráskané velké stadiony, média o ničem jiném pomalu nemluví, pro spoustu lidí boj dobra se zlem (každý si dosadí kdo je to dobro a kdo zlo dle vlastní preference). Koukni na hokej na Slovensku třeba -nezájem médií, diváků, sponzorů, protože ten produkt je prostě nudný. Holt je taková doba. Ale to je samozřejmě jen můj názor, sto lidí, sto chutí. Já na NHL byl, atmosféra nic moc, hokej ale fajn - každý si našel svoje. Já hokej, lidi kolem tu show. Stejně tak na Barceloně - 91000 v hledišti, hromada Japonců atd. kteří tam šli za atrakcí, bo Barcelona, já na fotbal - poslední zápas Messi, Neymar, Suarez spolu v útoku, a Iniesta jim to tam rozdával.. Fotbalově pro mě zážitek, atmosféra bídná (nečekal jsem moc, ale realita horší než očekávání), ale zase - každý si našel to svoje.