Peta
čau Peťo, taky mi to už přišlo, mně převádí k 22.6. K Oneplay sport mini nejde připlatit rodinné sledování. V mailu píšou, že jen měsíční předpaltné 449,- Tady https://www.o2.cz/osobni/podpora/ceniky-a-dokumenty/cenik-predplacene-sluzby-oneplay/platnost-od-10.-3.-2025/Cenik_predplacene_sluzby_Oneplay_10_03_2025.pdf?_linka=a1095783 je i 3měsiční...
mají v tom bordel.
Jaké tam budou kanály to je asi tajemství...
AI mi našla toto:
Přehled od AI
OnePlay Sport Mini je televizní služba zaměřená na sportovní nadšence, která nabízí živé přenosy, sportovní pořady a další obsah. Programy se liší v závislosti na tom, zda se jedná o OnePlay Sport 1, 2 nebo 3.
OnePlay Sport 1 HD: Nabízí například zápasy Chance Ligy, MOL cup, basketbalovou Euroligu a sportovní pořady z vlastní produkce, jako je TIKI-TAKA.
OnePlay Sport 2 HD: Přináší zápasy Tipsport extraligy, WRC, baseballovou MLB a sportovní pořady z vlastní produkce, jako je Bomby na ledu.
OnePlay Sport 3 HD: Vysílá vybrané zápasy Chance Ligy nebo Tipsport extraligy a další sportovní přenosy.
Doplňující informace:
OnePlay nabízí také videotéku s více než 2000 filmy a seriály, včetně Oneplay Originálů a původních Voyo Originálů.
OnePlay umožňuje sledování na více zařízeních.
OnePlay Extra Sport je zaměřen na živé sportovní přenosy včetně Ligy mistrů UEFA, Chance Ligy, Tipsport extraligy, ATP tour, F1 nebo UFC.
Pro podrobný aktuální program, doporučuji navštívit stránky Oneplay.
Ptal jsem se té slavné online O2guru a ta neví... zanechal jsem číslo aby mě kontaktovali a zatím nic...