dablazek Podívej se na čísla Daňa a Hudáčka. Brutální 🔥
Za to Havran a Dravec dle očekávání bída, bída, bída 🙈
Z obrany mě překvapila výborná čísla Maja. Naopak Nedomlel zase dle očekávání nejhorší.
APW jj koukal jsem se hned 99 a 98 🙂
Pritom je adamek posledni zapasy uplne tragicky...
nevim... tyhle cisilka... verim ze muzou byt prinosna...ale vse zavisi na vstupnich datech. a tady bych mel v ceskem prostredi velke pochybnosti... kdyz u nas je znamo ze statistiky proste presne nejsou
Spaleny souhlasím zaznamenávat data na stadionu a naplňovat tu databázi musí být mazec a jaká je chybovost?. Když slyším na stadióně "Čacho jeď" a on to Hrehorčák. 🙂 A to jsou lidi co jsou téměř na každém zápase co stojí pomalu za mantinelem. By mě zajímalo kolik lidí to v tom našem orlím hnízdě dělá.
dablazek Překvapují mě poměrně slabá čísla u Smithe, pocitově náš nejspolehlivější bek. Kdybych ty karty viděl bez jmén, tak bych zaměnil právě Smithe s Adámkem.
kodwerk29 takhle vedle sebe to jde přímo na té stránce? Nebo sis pohrál sám? Teď jim to nějak pod náporem kolabuje 🙂
dablazek já vím o jednom člověku na tuty, sedává kousek ode mě... ale co jsme se spolu bavili je to zaměstnanec klubu....a střídají se dva... takže těžko říct jestli ta data sbírá a předává klub? Pak by byla vypovýdací hodnota ještě nižší....
dablazek Je třeba kliknout na full screen a stáhneš si kartu jako obrázek. Vedle sebe jsem to hodil externě v galerii. Zřejmě přetížený systém, před hodinou to taky nešlo.
Spaleny Hmm tak to si už vůbec nedokážu představit, jestli by to měl dělat jeden člověk. 😀
Kotleta to 4 místo moc nechce jak se dívám na zápas s Vítkem... 🙃
Hansen1 A Vítek předvedl zajímavý tah s odstavením Lakatoše, už 2 klíčového útočníka během sezóny.
Takže po dnešku nemůžeme skončit hůře než 3. po ZČ.
APW Jsem zvědavý s jakou motivací budeme hrát následující 3 zápasy venku.
APW To už bude udržovací 5 zápasový trenink.
Ales_36 motivaci hlavne se nezranit 🙂
kua, Ruza musi vyhrat KB. to ta kotleta nemohla vyhrat? :-D
mrkev Budou to zápasy bez tlaku tak to půjde možná samo..... Růža go go go...
Ovšem čísla Vrány jsou vševypovídající. Tan hráč je zralý na okamžitý hokejový důchod. Mám ho rád. Udělal kus práce. Ale tohle už je moc. On každý zápas udělá mnohem víc práce pro soupeře. Nejplatnější je, když nehraje. Bohužel
zifi Bohužel letos to je špatné. Dravec taky. Mám je oba rád , ale .
https://isport.blesk.cz/clanek/hokej-tipsport-extraliga/443664/unikatni-data-z-extraligy-vsem-karty-hracu-ukazuji-jak-dobri-opravdu-jsou.html