Elmo Aspoň by bylo více vyhecovaných derby. 🙂
Hansen1 Právě , radši Poruba nebo Vsetín než Kladno .
Elmo a ja bych zase bral Vsetin, je to blizko, Valasi su v pohode a Kladno nema v ELH co delat, je to rok co rok stejne. Ale i ta poruba mi vadit nebude, jen jsem zvedav, jak si podeli fanousky 🙃
mrfederer Porubě fandí pravověrní banikovci kteří nesnáší cokoliv s Vítkem . Zbytek na stadionu by byli ti kteří fandí tomu kdo je momentálně lepší .
mrfederer no když si vzpomenu, co tu posledně prováděla ta jejich napraná zvěř při tom old boys zápasu...
Elmo Mají své fanoušky a celkem drsné 😶 https://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/405731/jste-zoldaci-fanouskum-poruby-ruply-nervy-kotel-po-zapase-vtrhl-do-kabiny.html
Hansen1 Jak říkám tvrdé jádro fcb chodí na porubu. Těm to slovo na v vadí víc než nám .
MaN no....souhlas. naposled co jsem se dival na valasske derby....tak zabery do kotle vsetina....to bylo teda neco.
Tak Adam Smith dostal volno, aby mohli dát šanci mladasovi
Ales_36 Neměl náhodou nějaké problémy s rodinou v zámoří nedávno? Nebo se pletu? Třeba letěl domů když o nic nejde momentálně Třinci.
Ales_36 Taky to mohli normálně napsat už včera. Nechápu tyhle pseudohry.
APW Neviděl bych za tím nic zlého. A už vůbec ne nějaké pseudohry. 🫣
APW Tondo ty si úplně stejný.... napíšeš že něco víš ale nepovíš protože si slíbíl zdroji že to nepovíš, ale tady machruješ. 😉😛
Elmo Tak pravidelně oznamují jakékoliv změny v sestavě, proč kdo chybí a takovou klíčovou věc záměrně vynechají. Určitě to nebyla náhoda 🙂
Hansen1 Tak tohle je dobrá kravina 🙂 Já nejsem oficiální profil klubu. Pochopil si vůbec, o čem se bavíme?
APW Jasně že jo... Dělaš úplně stejné tajnosti jako klub. Máš větší přístup jako novinář k informacím nebo ne? Aspoń se s tím oháníš. Tady něco naznačíš aby si byl zajímavý a řekneš že to nemůžeš rozvést protože by si shodil toho co ti ti to pověděl. Nebo ne? Už to bylo několikrát.. Nestěžuj si na to co děláš sám... Samozřejmě všichni tady chceme informace o týmu, jsme jenom fanoušci. Tondo promiň ale tohle si myslím. Stejně jako si nasraný že někdo řekne nějakou informaci co víš dříve než ty. Ale nebudeme se hádat a trolit v tomto vlakně že? 😉
Hansen1 Takže nepochopil 🙂 Nevadí.
APW Pochopil Tondo... U tebe beru veškeré informace jako za docela ověřené, vic než od zbytku fora. ALE ty děláš to stejné jako HCO takže tajíš zdroj informaci tudiš pravděpodobnost nové skutečnosti, řekneš nové info ale nepovíš zdroj infa. To je kámen úrazu včerejšího konfliktu s pičovinama ohledně Lakatoše. Tohle mě tady sere že zde někdo dá příspěvek a nedá důkaz že je to pravda... A to že to pověděl někdo na chodbě to je fakt PIČOVINA ato to má zdůraznit. jsme smeti informací tím pádem bo to tady čte kde kdo. Míro můžeš mi dát taky mínus jako všichni od pivního stolu... Lajky nepočítám jak někdo 😂😂
Hansen1 Hele, já jdu spát 🙂 Ty tvoje příspěvky už nemají hlavu ani patu 🤯
APW ale mají. Jen ty to nedokážeš zkousnout. Nebudeme trolit dobrou. 😉
Hansen1 marně se snažím pochopit co řešíš 😀🤡 ale to se děje poslední dobou častěji. Pořád někde hledáš nějakou konfrontaci... A nikdo na to už není zvědavý 🤷♂️