desdel to je vtipné...
desdel tywoe, jen to ne, polibek smrti od Koreise prosim ne. 😭
mrkev Uklidnim te, kdyz dava Koreis AKO sazku tak mu nevyjde treba jen jedna prilezitost. Takze ve finale byt muzeme, ale pokud se tak stane, tak urcite ne proti Komete - to je KOREISOVA JISTOTA.
Rys-z-Ard jdu tomu stesticku naproti
mrkev no fuj
mrkev to uz by bylo lepsi tam dat tu Spartu - prece jenom arogantni Sedlak si sahl na Pouzaruv pohar.
mrkev Nikdy....... hnus 🤮
Spaleny no co, pokud nevyrhajem my, tak je mi jedno kdo, krome pardubic, to udu fakt nasrany, tak aspon mi zlepsi naladu tohle. Ten kurz je prekvapive veliky :-D
Neco mi rika, ze nasi souperi budou CEB->KOM->SPA
Rys-z-Ard to by znamenalo, že Pernici nepřejdou ČF 😀
dablazek Vyřadí je Hradec
Jezo27 Taky si myslím že Hradec klepne Vitky . Mají moc velký komplex z loňské aféry a to je bude stát postup .
Jezo27 může být, osobně jsem to natipoval trochu jinak, ale asi bych se nezlobil 😀
pekny scenar by byl kdyby Hradec klepnul Pardubice a pak by dostal flastr (treba sestup) a odchodem Mountfieldu by to tam padlo uplne. Pardubice by pak jeste dalsi roky brecely ze je vyradil Hradec co mel byt potrestan mnohem drive.
tak mi by se libilo zahrat si finale s Vitkama s jasnym koncem, ale to je totalni scifi 🤣🤣 , ale zase ta nasranost zbytku republiky by byla neco. 😎 Ale jinak tipuju finale Trinec - Pardubice 🙃
To nám to uteklo a už hrajeme 😆
Doufám, že Vítkovice dají ten Hradec, už jen kvůli spravedlnosti, a taky věřím v karmu.
A co Aron? Že nehraje.
Olomouc hraje dost dobře.... Tam se bude Pešán ještě divit... 😉
Plíseň hraje ale popelka sklízí jak už to bývá.