takže jak bylo uvedeno výše, slečna z enigo volala zpět, že problém evidují zejména u fanklubových permic (já mám ale normální, takže si to pro techniky poznamenala) tvrdila mi, že chyba je na straně klubu, že když se permice prodlužovaly, tak tam něco podělali (asi ne u všech jak to vidím, že někomu to šlo na první dobrou). Na permici mám šestimístné číslo, které si navíc pamatuji i mnemotechnicky jako čísla tří hráčů HCO 🙂 které jsem suverénně zadával a pořád nic, tak jsem po dlouhé době vytáhl i fyzickou kartu a šestimístní číslo se kupodivu shodovalo s tím které mám v hlavě. Nicméně mi sdělila desetimístné číslo permice.... které světe div se funguje. Na zápasy CHL prý mám zadávat toto číslo... Jestli ovšem ještě nějaký další domácí bude 🙂. Klub by to měl prý řešit. Takže jsem fakt zvědavý na ten průser při vstupech. Navíc jestli jsem správně vydedukoval tak se na turniketu třeba prokázat na mail došlým qr kódem... EDIT: takže vstupenka je i v aplikaci 🙂
NAKONEC JSEM ZJISTIL, ŽE ČÍSLO KTERÉ MI SDĚLILA JE I V APLIKACI!!!
Takže komu nefunguje z fyzické karty tak v aplikaci je uvedeno po rozkliknutí na permici jako ID ############