STRUM Tak to by mohl byt zacatek konce tleskatek (teda pokud je nezacnout tisknout na lisovane vajgly z kurarny rozmocene 10° redenou moci z pisoaru) 😁
Reprak možná už i hajzlový papír nebude na wc, možná i sedatka vytrhají a každy si prinese kempingovou stolicku
mrfederer a ty předešle tam ješte dopoledne byly 🤣😂😂
Buky mně by stačilo kdyby tam bylo aspoň občas mýdlo😀
Buky Ideálně to vrátit do plechárny. Byla by lepší atmosféra, hukot, mastný led od vaření párku, venku před halou super klobásy......jen ti mladí by to už nedali :-) .....kosa na zimáku, plastové lavičky, wc, atd.....
standa66 je třeba si uvědomit, že ti hráči k nám chodí z toho důvodu, že tady máme ty nejlepší možné podmínky, a ty ve staré hale prostě nebyly, nejsou a nebudou. Jo jasně atmosféra nepřekonatelná, ale za pár let by to tam vypadalo jak v Plechárně v Olmiku😀
standa66 pod prdel sis dal staré noviny a nebyla kosa 😃 Mastný led pamatuji v P-O s Libercem 2007.... a pak něco, jak Petrovka říkal, že je kosa na zimáku a mají namrzlé hokejky, proto jim to nelepí 😃 Venku byl fajn stánek s párky v rohlíku, pokaždé jsem si dal.
Ja jsem se na vytíženi obou hal díval hned po posledním zápase, a rezervaci tam mělo A tam mělo každý den rezervaci od 9 do 11. Myslím, že to tam ale mají nastaveno pravidelně. V konečné fázi mě je úplně jedno jak trénuji, mě hlavně zajímá jestli se změní předváděná hra.
Ales_36 Tak jasně. Též mi je buřt jak trénujou, pokud přijdou výsledky.
Akorát si Moták v rozhovorech stěžoval, že kvůli náročnému programu a cestování nemají prostor na kvalitní trénink, a když ten prostor je, tak je volno 🙂
Palmis23 zkus si ještě jednou přečíst k čemu píšu, o čem jsme se tu bavili atd......to co píšeš nemá nic společného s mým textem a významem textu.
STRUM stary casy co se nikdy nevrati
STRUM lepši byly ty domaci klobasy, ale kdo nezazil nepochopi o cem tu piseme
STRUM anebo o přestávce na plotky, bo tehdy ještě nebylo faceboku a pulku do stánku u kurtů 😀
standa66 klobasy primo z wyndzoku byly nej, pak byly super aj ty stryki, a svaracek hned u brany do pullitra byl taky vyborny. A na Radka a pulku do okna po hokejkou, tam byly dycki sikovne dziewuchy 😎
mrfederer JJ přesně tak, a hlavně ten hokej, ta atmosféra, jak začal celý zimak řvát, tak to rezonovalo od toho plechu, to byl hukot
mrfederer jaja a pak se jit vyjscač mezi auta hokejistů do křoku 😃
APW uz holt potrenovali dost.
mrkev holt netrenuje motak hrace ale hraci trenujou motaka 🙂
Spaleny realisticky bych to spis videl, ze dovolena v tonhle terminu byla dohodnuta jeste pred zacatkem ligy.
Spaleny dost silně pochybuju že by VV takové volno dal zejména v této situaci v jaké jsme...
Spaleny holt netrenuje motak hrace ale hraci trenujou motaka 🙂
konečně to někdo přesně vystihl
mrkev to rikam furt... priprava byla kratka, nejake oslavy, LM, kdesicosi... takze se hleda volno kde se da...ale ze borci v desetidenni pauze budou mit tyden volno.. na tom miste kde jsme.. to je teda vic nez usmevne 🙂
Mira asi tak....