Elmo Vsetin to potech 5 titulech tak mel, ne?
Rys-z-Ard Ne Vsetín rok nehrál vůbec a pak se přihlásili do druhé navíc nebylo to hned po těch 5ti titulech a bylo to díky dluhum a vůli svazu.
Má tady někdo zkušenosti s vyjezdama s fanclubem ? Když je registrace ukončena jako třeba teď s Vitkem, tak už není šance se dostat nebo ? Díky za odpověď 🙂
Marko Záleží jestli všichni zaplatí tak ne. Pokud někdo nepošle peníze tak ještě ty místa znovu uvolní do prodeje
Marko Tak zrovna do Vítkovic si můžeš koupit libovolný lístek a do kotle hostů tě pak pustí. Ve Vítkovicích stojí lístek všude stejně, takže se to dá zmáknout i po vlastní ose bez prolému.
Kajl Jj, fanklubacky zájezd busy nezaplní sektor hostí, tak asi nebude problém koupit lístek i do našeho sektoru, vzhledem k tomu v jakých jsme sračkach. A vlakový výjezd je taky fajn.
dablazek To asi jo. Jenže na te vlakove trase Těšín - Ostrava Vitkovice, je akorát ten víkend nějaká výluka, tudíž vlakem to asi nepůjde 🤔🤷 nebo ?
Marko dobrý postřeh! To jsem nevěděl. OM to normálně inzerovali jako vždy. Pozor! podle idosu tam bude náhradní autobusová doprava už z ČT. To teda moc dobré není. Pro jistotu jsem to napsal OM na IG Díky za info.
dablazek Já už jsem to psal předsedovi. Nevěděli o tom 🙂
dablazek bo ze Svinova to je asi daleko co ? Ale tak ten náhradní bus snad postačí 😅 no nevím
mohl by to fanklub pojmout jako výjezd roku, hrozně důležitý zápas a hráči nás budou potřebovat ! tam se může lámat chleba.
Marko no jako jet přes Bohumín do Svinova je na hovno. Ze Svinova se dá dojet tramvají, ale celkové to je na dlouho. Mně akorát děsí ty náhradní busy, aby slavné ČD počítaly s tím že pojede dost lidí. 🙂
jsem nevěděl, že modrobílé opice se k tomu už před léty přiznaly 😃
plus ještě spartakiádní vystoupení 😃 Vepředu to je bratranec od Motaka ne? 😃
STRUM A zůstalo to do dnes, kotel dětí a jak to bylo ve filmu Vesničko má středisková, momentálně zaostalých
STRUM jeste ze nemaji o nic delsi nazev, protoze by tam tu spartakiadu delali dodnes
Elmo oni se vrací v evoluci
STRUM Přesně
Fakt věřím, že je pan Varaďa v baráži zachrání. Chybělo by mi to ostravské zoo 🐵🤣
Zkojek No, já bych se hlavně soustředil na nás, klidně tam můžeme zahučet sami, takže nám můžou "chybět" tak i tak. Přesto stále věřím, že půjdeme do předkola z 10. fleku.
Fric O tom žádná...ale trocha té srandy na úkor pitek nikoho nezabije 😉
dablazek a to nemůžou po dohodě s HCO domluvit čistě nějaké autobusy? Zas taková palba by to nemusela být.
dablazek podle mě ČD nebudou mít vůbec tucha že se hraje derby Chtělo by to dát jim nějak vědět ať posílí spoj tam i po zápase. Nějak třeba i přes naše vedení snad to tu čte 😁 Ne že pojede náhrada jako 1 bus 😅