Tak borci, sezóna konec. Vypadalo to jako pruser, ale nakonec to bylo se vztyčenou hlavou proti všem. Teď koupit pivko a chipsy a koukat, jak se budou Spartani a Dědkové mrzačit na ledě a plivat po sobě na sockach ( teď si notují,jak je super, že jsme venku). Jsem zvědavý koho si dement Homola z Oneplay vybere jako oblíbence a bude hledat výmluvy při faulu na hlavu. Sráč vyžraný. Houdek někoho pošle do špitálu, Sedlák bude brečet celou dobu, Dědek bude stanovat před hokejovým svazem, letos to bude fakt úžasná komedie :-) no a když bůh dá, a nemoc nebude horší, tak se kolotoč rozjede zase v září a já se zúčastním. Modleme se :-) Teď se těším na to co zbytek sezony přinese. Ševc je taky příslibem dobré zábavy. No a na závěr - kluci fakt dřeli, ta změna oproti 3/4 sezony byla až neuvěřitelná! Čím to bylo? To by si mělo vedení rozebrat a konat. Buď to proste kluky v sezóně nebavilo a až konec je nakopl, nebo tam je něco jiného. Snad to zase přinese hlad po titulu. A snad i peníze budou a nebude to konec dynastie ve stylu Vsetína. No a myslím, že Zdeněk už by měl jít dál. Mějte se přátelé a díky, že jsem tu sezonu mohl prožívat s vámi :-) O O Oceláři !!!