Zkojek Stejně největší kámen spadl ze srdce rozhodčím. To by bylo dilema komu připískávat v zápasech Sparta - Pardubice.
Jediný rozdíl mezi náma a Kometou byly oslabení. Zatímco my staticky stojíme ve vzorci a dovolíme Spartě hrát, tak Kometa napadala a to jim dělalo problém, tudíž si nemohli přesilovkama pomoci. Doufám, že to v nové sezóně změníme, tohle už skoro nikdo nepraktikuje
Beny11 S tím se dá souhlasit v porovnání s předchozími roky, letos vůbec. Oni s tou Spartou stíhali bruslit, nedostávali se pod takový tlak, to my vůbec, druhou třetinu skoro každý zápas jsme se dostali do zámku, třetí třetinu jsme byli párkrát jak na kolotoči. Ne letos jsme fyzicky na to neměli.
Pavel Gross, trenér Sparty po vyřazení: „Nenašel jsem způsob, jak naše mužstvo připravit, stejně jako jsme byli připravení proti Třinci, kdy z nás sršelo, že to chceme.“ Myslím, že v tom je velký kus pravdy.
footi Niekto nepochopil , že hokej sa nehrá z pomsty a vyhru nad HCO pokladá v PO za vrchol sezony ...
Vždycky to vyhraje ten, kdo to chce víc. Zatím jsem nezažil play - off, kdy by to bylo jinak.
footi v Bombach k tyčí to Koreis se Smolenakem rikali že prostě na straně Sparty nikdo nehrál obetave pro tým. Ze zi sli prostě zahrát jen hokej...
El_Draque To máš pravdu.
Už se vzpamatovali... no tak jsem zvědavý co vymyslí 😀
dablazek tak pak dej vedet jak to bude vypadat.....ja nakonec skoncil u toho uplneho planu 🙄
dablazek Mě dneska přišla úplně stejná správa, jsem zvědavý, co se z toho vyvrbí.
Spaleny jasné že dám Zkojek Po tom co jsem našel toto neoficiální info jsem skeptický... 8 prg za 449,- Je to z webu https://www.tarifon.cz/aktuality/drahe-oneplay/
dablazek Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko 😉 Uvidíme. Když tak si budeme muset připlatit. Stejně v mé situaci nemám jinou možnost.
Tak v pardubicich zvladli zdrazit vstupenky v prubehu finale o 10% 🙂
Aneb na paty zapas za 2200 🫢
Spaleny Dobře je ten jejich slizsky děda škube🤣
Spaleny ta komedie nemá konce🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Elmo a ještě by mohli prohrát.... Bude sedm zápasů, třeba vydělat na hňupech
STRUM Nebylo by to vůbec špatné.
😁😁😁😁😁😁😁
APW Hradec do extraligy přinesl konečně zase něco "pozitivního" 🤭
To už ani nemůže bejt k smíchu