Uz to jede. Mam koupeno.
Rys-z-Ard mně zase nejde doprava, to je kurevstvo
dablazek ja mozna mohu dopravu prenechat - chci jet autem.
Rys-z-Ard už jsem na to přišel! je třeba klikat tady na tyto odkazy!!! Odkaz "Dopravu získáte zde" který je na stránce níže nefunguje!
Mě doprava nejde objednat když jsem koupil lístky nejde mi už doobjenat dopravu
Ales_36 musí jít, já to objednával zvlášť taky. Zavri ten posrany Ticketportal a klikni na odkaz z webu na dopravu viz obrázek výše. Mně pak vyskočil Ticketportal s počtem míst dopravy
I přes ten druhy odkaz to nejde teď aktuálně
Ales_36 teď jsem to zkoušel, presmerovalo mne to na Ticketportal, přihlásil jsem se přes Google a vyskočil formulář pro zadání šestimístného čísla z permice
Dokonce mne to i pustilo objednat druhé místo na stejné číslo permice...
Ani tady? https://ticketportal.sk/performance/190140
dablazek Ne bohužel u lístku jsem si přidal 7x tady mi možnost přidat permici vůbec nevyskoci. A dle FB má stejný problém celkem dost lidi
Kurde, jsem nadšený jak se k tomu postavili, a ještě víc jsem nadšený z aktivity fans, jak to objednávají 👍
Ales_36 je to divné, teď to zkouším doma a jde mi to.
dablazek Tak dnes moje trpělivost a cca 8 e-mailu. Ptz jim to furt nefungovalo, nakonec jsem jim poradil ať mi vygeneruji objednávku u nich v systému a pošlou mi ji a tím se to vyřešilo.
U mě proběhlo všechno bez problémů, ale nezkoušel jsem na jednu permici dva lístky. Teď jenom doufám, že nebude -10 stupňů😉
Nefunguje kod Permice na dopravě. 😃 radost
Ty sektory pro Ocelare jsou už zabrane ? A co teď? To je jedno ne, si můžu rezervovat místo i mimo ne ?
Marko ne dobře, blbě jsem klikl 😆
Ales_36 je to divné, protože mně to jde pořád i na už zadanou permici...
Ales_36 Pak se někdo diví, že Češi letos kvůli svému chování na internetu přišli o miliardu 🙂
"Ptz jim to furt nefungovalo, nakonec jsem jim poradil ať mi vygeneruji objednávku u nich v systému"
🤣🤣🤣