Mira Pro mě asi vůbec nejlepší českej film.
Cheban jen tak mimochodem hraje v tom filmu nějaký borec z Ocelářů?...nebo to už je tady filmový chat?
Hansen1 Tak já myslel když to je sekce Hlavní diskuse.... Ale jo,chápu že s tím máš problém,ale já se za to na tebe nebudu zlobit. 🤔
Hansen1 Ne, ale sponzorovala ho Moravia Steel. Stačí?
Cheban jo klidně si tady dej videjko se štrikovanim....jestli víš co to je. 🫣
APW no to si tomu nasadil korunku tvl 😂
Hansen1 Někdy je fakt mlčeti zlato 🤔
Dynamo je nominováno na evropský klub roku😀😀😀 to snad nemyslí vážně
Palmis23 to je asi nejaka specialni kategorie...klauni roku nebo tak...
Palmis23 Aspoň děda něco vyhraje 🤣
Hezký večer všem, Dave tady není a je tady mrtvo, píše alespoň něco, ale chápu, že někoho tím uráží, nicméně alespoň spekuloval a vířil vody, nyní je tady mrtvo. Komu se můj příspěvek nelíbí, tak se nezlobte, ale tady se nyní nediskutuje o ničem!!!
Rendis je po sezóně... lepší nic než mlátit prázdnou slámu
desdel přesně tak... Furt lepší nic než nadávat na Motáka nebo Peterka a nebo se tady bavit o filmografii 🫣😂
No, já mám zato, že sezóna ještě neskončila, hraje repre, je MS, ale máš pravdu, že nám sezóna již dávno skončila a do další je hoodně daleko.
Martin96 Přeji celé rodině vše jen to nejnejnejlepší!!! Je to suprová zpráva!!
Hansen1 Vidíš a já mám naprosto jiný názor, diskuze je diskuze, ale vidím, že i ty fórum sleduješ, jinak bys neměl potřebu reagovat a odpovídat.
Rendis jo sledují ale proto abych se něco nového dozvěděl o změnách v týmu nebo v ELH a ne co je v televizi.... To snad tady nepatří tak jako nadávky na vedení Ocelářů. Tvl 🫣
Rendis diskuze je neco na hony vzdaleneho nez co tady predvadel dave. Typek je v chlivku a objektivne je to daleko lepsi. Tak pls pokud Vam chybi - muzete ho navstivit v chlivku. Nic Vam nebrani. Howgh
Vlákna v diskuzi jsou zajímavá, Farma, NHL, repre, jiné sporty, mám zato, že je o čem diskutovat, taky mám zato, že v diskuzi, pokud se něco nelíbí, tak se vyjádřím, samozřejmě bez urážlivých slov a osočování. A zde nyní nic.
No byla tady nějaká diskuze, o jeho návratu z chlívku, což někteří diskutující podpořili. Kdo nesouhlasí a nechce číst jeho příspěvky, tak jej ignotujte, jiná pomoc asi není, ale mě dave osobně nikdy neurazil,
Rendis amnestie bude 🙂 taky mi přijde že je tu trochu nuda 😄