https://m.onlajny.com/match/index/date/2025-09-08/id/506831
Vrána prý céčko sám odevzdal, zaznělo to v podcastu Zimák.
Mi je uplne fuk kdo je momentalne kapitan, trener a jak se veci maji v kabine. Davam jim do konce zari....jestli v prvnich deseti kolech neco bude drhnout, budem se zas placat a hrst stejne hovno jako loni....meli bychom chtit radikalni zmeny.
Spaleny tady a radikální změny?Teď si mě fakt rozesmál😃Opět bude chybět rychlost,důraz a síla v osobních soubojích.Jelikož žádnou věž nepřivedli tak si toho frantíka tady měli nechat!
Spaleny dobre, radikalni na nase pomery 😄
dave77 ten frantik byl zadarmo drahý, horsiho hokejistu jsme tu neměli.
Přečíst tiskovku, spousta otázek tady bude zodpovězenych 😃
Avenged15 koukam Motak jde tomu stesticku s oblibenosti u fanousku naproti 😂
rejnok byli tu i horší,jelikož žádnou takovou věž kvalitnější jsme zase nepřivedli,měl tu zůstat.
rejnok Za mě Cam Barker, ten letěl hned jak si nebyl přes břuch schopný zavázat brusle, uhrálo se to na urgentní rodinné důvody a návrat do Kanady, ale obratem podepsal Francii😀
mrkev No počkám na kurzy a šoupnu tam Růžu na vítěze kanadského bodování 🤣
Zklamání no…
Spaleny tak to potom jo🙂
Kua, Růža C, ten už teď z ledu nesleze vůbec.
27 jako kapitán je jeden veliký omyl. Někdo kdo spoluhráčům nonstop nadává, kapitána dělat nemůže.
czesio Přesně naopak. Růžička už je beztak mnoho let lídrem kabiny. Spolu s Vránou a Dravcem. Jeho jmenování kapitánem po rezignaci Havrana je potvrzením faktického stavu v kabině. Navíc potvrzeno trenérem A-týmu.
Ke kapitánském céčku: „My jsme široce diskutovali se všemi zainteresovanými. Kapitán byl určen mnou,“ prozradil trenér Zdeněk Moták.
footi Havran a Dravec k tomu asistenti. Podle týmové fotky.
Náhoda? Nemyslím si 😆. Ne vážně, nemám problém že má céčko, beztak komunikoval s rozhodčíma většinou on
Byl bych pro mladsiho kapitana, asi mi tam sedi Nesty, libil by se mi i Majo Adamek, ale asi nemaj povahu na to. Ruza no...je to ve finale asi jedno, ale je jen o rok mladsi nez Havran, aby neresili v prosinci ze sedi i druhy kapitan 😁
Kajl Není on je stejný ročník dokonce 😃