Dneska jsem si pustil Bomby, kde rozebírají naši krizi, byli ještě celkem opatrní.
Ale hlavní věci, které naznačili a já s nimi souhlasím:
1) zisk bodů před krizí byl hodně ovlivněn vysoce nadstandardními výkony gólmanů. Kdy data neodpovídala zisku bodů a opravdu jsme hlavně ze začátku nepůsobili nějak dominantně.
2) Nesmysl s Vránou a Draveckým, kdy je vozíš po republice, aby jsi jim dal 2 až 3 min na ledě. Kdy jim mělo být před sezonou dáno jasné sbohem. Aktuálně nám místo těch 2 hráčů pak chybí na ledě někdo jako Raška, na kterého nezbylo místo v sestavě nebo někdo podobný. Pak nám chybí důraz před bránou na obou stranách (to neřešili v BKT to je můj názor)
3) Růžička už není nebezpečný, když jde na led nemusíš na něho posílat obrannou lajnu, přesto se furt doufá, že se něco v tomto změní.
4) Za mě asi nejdůležitější bod: Taktika
Hrajeme pořád to samé, ikdyž by tu hlavní roli měli hrát hráči (Flyn, Kovarčíkove, Hudy, Činel, kterým tento systém moc nesedí a my nemáme plán B a pořád jdeme do zápasu s tím jak jsme vyhrávali tituly, ale ti co toto dokonale zvládali jsou už ba to moc staří, soupeři už na to po 5 letech reagovat.
5) Co dál, za mě jednoznačně změnit trenéra a systém hry trochu přizpůsobit skladbě kádru, a nebo změnit systém hry se stávajícím trenérem což je podle mě nereálné.