Já mám poslední dobou s Nedomlelem docela problém. A to jestli popíjí nebo ne jde mimo mě. Mě vadí jeho pomalost, nikdy to nebyl žádný rychlík, spíše lokálka, ale teď se ještě více přibrzdil. Dále mi vadí jeho výběr místa. Zdá se, že často chybí tam, kde by měl pokrývat prostor a hráče v něm. Každý si určitě cení jeho obětavost při blokování střel. Jenže dost často se tak děje těsně před brankářem, čímž mu svou postavou bere oči. Navíc pokud blok není dokonalý, často tečovaný puk vytváří problém pro brankáře. A to už ani nechci nic psát o řešení situací či rozehrávce, protože to je kámen úrazu u většiny obránců. Myslím, že největší přehled ve hře mají Marinčin a Adámek. Marinčinovi ovšem výrazně chybí rychlost ( což nahrazuje zkušeností) , Adámek zase dost často zmatkuje a volí ne příliš vhodná řešení. Musil je celkem jistota, Koch jak kdy. Galvas zatím zklamání. O Kundrátkovi nevím co si mám myslet. Dříve adept na OH, teď docela bída. Jenže on je bojovník a věřím, že jeho čas přijde. Sorry za tapetu. Až se mi to sejde, otapetuji útočníky ať je sranda 😉