mrkev Tak ten se povedl 😁
mrkev pure gold 👌😀
Klauni chcou stavět největší halu na světě ale na semifinále mají ještě přes 2000 lístků. 🤣🤣🤣
Elmo Protože je Dědek nenažraný a napálil cenu lístků. Stejně jako vloni.
APW Jen ať ty osly podojí
APW Ty ceny jsou tam dost ustřelené. 1300 až 1500 pro hlavní sektory za lístek. Jsem zvědavý co udělají u nás čekám 790 až 890 do A.
APW A co čekají ti šašci. V nové hale, jestli bude někdy stát. Zaplatí 2x tolik. Chcou cirkus tak ať platí.
Tak oni tam maj tak 25% míst kde vídíš hovno, koukáš přes sloupy, nebo sedíš někde kde kus hřiště není vidět. Ty nejlepší místa se rozeberou a pak chtít třeba litr za to abych čuměl do sloupu...to víš že jo.
Cheban No tak Sparta to ukopala. Upřímně jsem asi rád,protože v Plzni by nás čekalo peklo na ledě i v ochozech. Tak či tak luxusní sezona pro vás.
Standis Ale prdnout s buznama....a v posledním zápase 0:1 to zamrzí. Ale asi se dá souhlasit že tuta sezóna byla....
Cheban No čistý zářez,o to víc to musí mrzet.
Zítra je apríl, tak jsem zvědavý, co vyplodí týmy za fantazii.
Standis To nemrzí,to sere
Tak v appce zacal odpocet na prodej listku, zacne v 16h a zapasy budou zacinat v 18h
Ja jen kdyby nahodou nekdo hledal info na webu - tam se klasicky dozvi hovno 🙂
To informacni ticho je skutecne ohlusujici 😃
Spaleny čakali že se beje grač doma až příšči tydžyň a teraz som překvapjoni tak něščigajom😀
Spaleny Já teda vidím, že to komunikovali cca před hodinou. Sociální sítě a WhatsApp.
TomTom jj hotovy unikat v Cesku
APW co komunikovali? Info ohledne listku? A i kdyby to tak bylo...k cemu maji webovky a appku? Proste klasicky provar...co uz, jsme zvykli na ten unikat 🙂
APW ceny lístků nikde
Spaleny konečně jsem ten "unikat" pochopil...
Peta uz to tam je
Spaleny celkem odvážná cena, před dvěma roky SF ostatní sezení za 590.
Spaleny Kolik chtěli za vstupenky? Já mám permici ale nemůžu ani pátek ani sobotu a už mám 3 kolegy ve frontě,tak kolik jim ušetřím?