Máme po Vánocích a je čas hodnotit a navázat na kritické ohlasy, které ještě na podzim vyhazovaly trenéry a polovinu kádru.
Aktuálně jsme 3. s druhým nejmenším počtem inkasovaných branek 66 (za pardubicemi 60) a s druhým největším počtem nastřílených branek 96 (za vítkovicemi 107) aktuální ztráta na čelo tabulky 9 bodů. Do toho jsme už klasicky nevyhráli ani jeden zápas na nájezdy. Do toho ještě pár zbytečných proher a doslova odevzdané výkony (s motorem, vary, kladnem). Postavení v tabulce mohlo vypadat daleko lépe. Stále chybí faktor Vrána, který věřím hru ještě pozvedne. No myslím, že na play-off tým opět ukáže sílu a minimálně semifinále je letos nutnost. Za mě vládne spokojenost s aktuálním kádrem, možná bych na play-off hledal jednu výraznou posilu do obrany.
Stále jsem názoru že S. Buček byl na aktuální pozici kde hraje zbytečný příchod a mohl místo něj nastupovat nějaký junior z FM.
Zbytek extraligy:
Překvapení z Vítkovic, konečně má derby zase náboj. Ale jsou na tom jako Kometa z Muellera. Stačí si pohlídat 3 hráče a produktivita je pryč. (Mueller, Krieger, Lakatoš)
Překvapení z Olomouce, jsem hodně zvědavý jestli Olomouc udrží po Vánocích příčky zajišťující přímý postup do play-off
Oživená Sparta bude hodně kousat a s Pardubicemi se zdý být největším favoritem na titul. (ale snad to budeme my)
Motor a Boleslav - poslední 2 semifinalisté až nečekaně hoří ve všech aspektech
Kometa opět má a přitom nemá trenéra, soupiska minimálně na semifinále, ale tým vůbec nefunguje. Jedno z největších překvapení sezóny, aktuálně 3 body od posledního místa.
Růža potvrdil že je vyčpělý a jeho systém a fylozofie je již mrtvá. Aktuálně naprosto nezaměstnatelný trenér na nejvyšší úrovni. Každý tým se po jeho odchodu odrazil k lepším výsledkům.